Cea mai aprinsa discutie dintre Bunica și Nepotica ei a cucerit tot internetul ! Vreau inghetata !

VIDEO MAI JOS!

Un copilas aparut online impreuna cu bunica lui face deliciul utilizatorilor in mediul online. Se pare ca nu e de acord!

TE lasam pe tine sa decizi cine are dreptate!

CITESTE SI : GIGI BECALI A CASTIGAT LA CEDO SI CERE 20 DE MILIOANE DE EURO STATULUI ROMÂN! “PENTRU FIECARE LACRIMA A MAMEI…”

Vestea ce ii aduce lui Gigi Becali 3 milioane de euro a venit de la Curtea Europeana a Drepturilor Omului ce i-a dat acestuia dreptate in primul dosar in care a fost condamnat , cel al schimbului de terenuri. El va primi 3 milioane de euro despagubiri pentru perioada petrecuta in inchisoare!

Conform sport.ro, Becali va cere despagubiri statului roman de 20 de milioane de euro, suma reprezentand daunele morale pe care aceasta condamnare a adus-o familiei acestuiaș El a afirmat ca va cere despagubiri exact numarul de lacrimi pe care familia acestuia le-a varsat, in euro!

Asa cum ne-am obisnuit, Gigi Becali va dona intreaga suma la “copii, batrani si la spitale”, si nu va baga nici macar un leu din aceasta suma in buzunar!

Am castigat la CEDO. Azi am primit vestea. Am castigat la CEDO pentru ca am fost condamnat pe o lege care nu exista. Am castigat 3 milioane. Pentru fiecare lacrima a mamei o sa cer 20 de milioane de euro despagubiri.

O sa o intreb pe mama cate lacrimi a scos din ea, la fel si pe fetele si pe nevasta mea. Atatea milioane o sa cer si ii dau la copii, la batrani, la persoane fara ajutor.

Cei 3 judecatori sa plateasca toate lacrimile mamei mele. Ma indrept impotriva celor care au dat condamnarea. Cum sa condamni un om pe o lege care nu exista? Ma refer la schimbul de terenuri. Ma asteptam sa castig cu valiza, dar am castigat pe schimbul de terenuri

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *