Cel mai Senzual si romantic dans sincron facut de aceste domnisoare Superbe!!!!

Nu este usor sa executi un dans sincron si sa iti iasa perfect, fiecare sa se muleze dupa miscarile celuilalt.

In videoul urmator vom vedea niste domnisoare frumoase si senzuale care reusesc prin miscarile lor lascive sa impresioneze publicul din jur.

Miscandu-se in ritm latino pe o melodie lenta reusesc sa ne tina cu ochii tintiti la ele

Citeste Si

Bătrânei de 83 de ani i se ridicase rochia din cauza vântului, un bărbat curios îi vedea părțile intime și a întrebat-o cum de, la vârsta ei, nu-i e rușine. Răspunsul ei e aur curat: ,,Domnule, orice puteți vedea acolo jos are…”

Toate femeile știu cât de dificil poate fi să porți rochie într-o zi cu vânt, trebuie încontinuu să o ții pentru a nu-ți expune părțile intime și lenjeria. Această bătrână remarcabilă avea de înfruntat aceeași problemă, dar a ales altfel. Povestea de față ne demonstrează că e important să ne știm prioritățile, mai ales când îmbătrânim.

Lucrurile care păreau important în tinerețe, vor părea mai târziu lipsite de importanță, față de altele. Iată în ce fel:

O bătrână de 83 de ani stătea la marginea unui vas de croazieră. În acea zi era un vânt foarte puternic, iar femeia își ținea bine pălăria, pentru a nu fi luată de vânt.

Un domn mai în vârstă, din Marea Britanie, s-a apropiat de ea și i-a zis: ,,Mă scuzați, doamnă. Nu vreau să fiu necioplit și prea direct, dar știați că rochia vă este ridicată de vântul puternic?

,,Da, știu”, a spus femeia, ,,Dar am nevoie de ambele mâini pentru a-mi ține pălăria”.

Bătrânul domn a roșit, a încercat să își schimbe direcția privirii, apoi a exclamat: ,,Dar, doamnă, părțile intime vă sunt la vedere!”

Femeia s-a uitat în jos, apoi s-a uitat la bărbat. A zâmbit larg și i-a răspuns: ,,Domnule, orice puteți vedea acolo jos are 83 de ani vechime, dar pălăria asta am cumpărat-o abia ieri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *