Cine i-a dat permisul acestui cretin? Femeia a înghețat când l-a văzut! DISTRIBUIE să se afle cine este!

0
Publicitate

Persoane ca aceasta din imagine nu au ce căuta la volanul unui autoturism niciodată. Această femeie care a filmat întâmplarea conducea liniștită în timp ce îi cânta copilului ei, dar a înghețat când a văzut acest tâmpit a intrat pe sensul ei de mers inconștient de ceea ce se poate întâmpla.

Spre fericirea tuturor incidentul nu s-a soldat cu victime. DISTRIBUIE acest videoclip pentru a afla cine este acest tâmpit de la volan!

Condusul pe contrasens, pe autostradă, pare să fi devenit un sport extrem tot mai practicat, cel puţin pe tronsonul de autostradă Arad-Timişoara.

Acum se mai citește și:  Încă o probă la examenul pentru obținerea permisului ! ,,Această lege va salva vieți…”
Publicitate

Chiar şi o maşină a Poliţiei a circulat pe contrasens, anul trecut, dinspre Arad spre Timişoara, spre stupoarea şoferilor din trafic

Ultima menţiune despre un şofer inconştient care a ales sensul greşit pentru deplasare a apărut de câteva minute, pe Facebook, pe grupul Radar ARAD, unde Matei Radu a scris:

„Un cretin vine pe banda 2 pe contrasens, autostrada directia AR-TM”. Aşteptăm reacţia oamenilor legii, pentru că tolerarea acestui gen de manifestări şoferistice reprezintă un real pericol pentru toţi cei care circulă pe autostradă.

Acum se mai citește și:  Incredibil! Hackerii de la Anonymous il avertizeaza pe Donald Trump: Daca nu asculti acest mesaj, un al treila razboi este aproape!

Inconștientul a pătruns pe autostrada A1 pe contrasens cu intenția de a se deplasa spre Arad de la Timișoara, iar după ce a parcurs câțiva km, a intrat în coliziune frontală cu un microbuz marca Iveco, înmatriculat la București. Tamponarea s-a produs la kilometrul 512.

Este vorba de un bărbat de 69 ani, din comuna Tulca, județul Bihor, care în necunoaștere de semnificație a indicatoarelor de circulație, circulând pentru prima dată pe autostradă, a pătruns pe contrasens, provocând o tamponare. Urmările faptei acestui șofer puteau fi mult mai grave având în vedere viteza cu care se circulă pe autostradă.

Acum se mai citește și:  PROFESOARA DE RELIGIE, BEATA MOARTA LA BALUL BOBOCILOR DE LA UN LICEU DE FITE DIN TIMISOARA
Publicitate

some_text


Tine-ti familia si prietenii informati!

Comments

comments

Share.

Comments are closed.

error: La munca ma!!!
DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com