Cine i-a dat permisul acestui cretin? Femeia a înghețat când l-a văzut! DISTRIBUIE să se afle cine este!

0
Publicitate

Persoane ca aceasta din imagine nu au ce căuta la volanul unui autoturism niciodată. Această femeie care a filmat întâmplarea conducea liniștită în timp ce îi cânta copilului ei, dar a înghețat când a văzut acest tâmpit a intrat pe sensul ei de mers inconștient de ceea ce se poate întâmpla.

Spre fericirea tuturor incidentul nu s-a soldat cu victime. DISTRIBUIE acest videoclip pentru a afla cine este acest tâmpit de la volan!

Condusul pe contrasens, pe autostradă, pare să fi devenit un sport extrem tot mai practicat, cel puţin pe tronsonul de autostradă Arad-Timişoara.

Acum se mai citește și:  Cu inima zdrobită mireasa își îmbrăca rochia albă în spital. Ea știa că în curând își va lua rămas-bun pentru totdeauna…
Publicitate

Chiar şi o maşină a Poliţiei a circulat pe contrasens, anul trecut, dinspre Arad spre Timişoara, spre stupoarea şoferilor din trafic

Ultima menţiune despre un şofer inconştient care a ales sensul greşit pentru deplasare a apărut de câteva minute, pe Facebook, pe grupul Radar ARAD, unde Matei Radu a scris:

„Un cretin vine pe banda 2 pe contrasens, autostrada directia AR-TM”. Aşteptăm reacţia oamenilor legii, pentru că tolerarea acestui gen de manifestări şoferistice reprezintă un real pericol pentru toţi cei care circulă pe autostradă.

Acum se mai citește și:  DOAR IN FILME VEZI ASA CEVA! Fenomen ingrozitor la Galati, pamantul a inceput sa fiarba, romanii sunt speriati de zgomotele stranii din pamant, specialistii nu stiu ce se intampla!

Inconștientul a pătruns pe autostrada A1 pe contrasens cu intenția de a se deplasa spre Arad de la Timișoara, iar după ce a parcurs câțiva km, a intrat în coliziune frontală cu un microbuz marca Iveco, înmatriculat la București. Tamponarea s-a produs la kilometrul 512.

Este vorba de un bărbat de 69 ani, din comuna Tulca, județul Bihor, care în necunoaștere de semnificație a indicatoarelor de circulație, circulând pentru prima dată pe autostradă, a pătruns pe contrasens, provocând o tamponare. Urmările faptei acestui șofer puteau fi mult mai grave având în vedere viteza cu care se circulă pe autostradă.

Acum se mai citește și:  BENZINA ŞI MOTORINA SE IEFTINESC CU APROAPE 10% DE LA 1 IANUARIE 2017. CÂT VOR COSTA CARBURANŢII ÎN STAŢIILE DE ALIMENTARE
Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com