Cine este de fapt soția lui Marcel Pavel, balerina din Rusia. A renunțat la tot pentru iubire

Chiar dacă el este un artist foarte cunoscut și îndrăgit de români, dar și peste hotare, puțină lume știe cine este soția lui Marcel Pavel. Cei doi s-au cunoscut în 1992, an în care s-au și căsătorit de fapt. Și totuși, Violeta s-a lăsat cu greu convinsă de Marcel Pavel, însă acum au o căsnicie fericită.

Marcel Pavel este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Însă pe cât este de expus în lumina reflectoarelor datorită carierei muzicale de excepție, pe atât de discret este în ceea ce privește viața sentimentală și cea de familie.

Așadar, cu toate îl știe o țară întreagă pe Marcel Pavel, puțini o cunosc pe cea care i-a furat inima artistului. Se numește Violeta, este de profesie balerină, originară din Rusia și a renunțat la tot pentru iubire.
Cine este de fapt soția lui Marcel Pavel

Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel, este originară din Rusia. Cu mult timp în urmă, ea a venit în România ca balerină, pentru a susține mai multe spectacole. În prezent, Violeta Pavel se ocupă de afacerile familiei dar şi de cei trei copii ai lor. Cuplul Marcel și Violeta Pavel are trei copii – doi băieți, Sasha (22 de ani) și Richard (24 de ani), și o fetiță, Ioana Iuvenalia (8 ani). Dacă cei doi fii ai lor sunt amândoi interesați de o carieră muzicală, fetița, deocamdată, a luat calea dansului.

Soția lui Marcel Pavel se numește Violeta și este de profesie balerină. Povestea de dragoste pe care o trăiește alături de artist este una demnă de un film romantic. S-a născut sub numele de Violeta Şmîşleaeva, în 1971, fiind originară din Rusia. La vârsta de 21 de ani, a venit în România, pentru a sustine o serie de spectacole. Așa l-a cunoscut pe Marcel Pavel, iar după patru luni de tatonări au decis să înceapă o relaţie. A renunțat, pentru iubire, la casa părinților și la țara în care s-a născut.
Ce spune soția lui Marcel Pavel despre gelozie

La un moment dat, într-o emisiune televizată, Marcel Pavel a recunoscut că el este cel mai gelos în relația lor. La care prezentatoarea a completat: „E adevărat că nu l-ai lăsat nici măcar pe băiatul nostru de la sunet să o cableze? A venit marcat băiatul, în culise. Este o premieră la noi, la câţi invitaţi avem zilnic, niciun bărbat nu i-a mai spus până acum cum să îi cableze nevasta”.

Atunci, Marcel Pavel s-a amuzat: „Uite cum voia el să o cableze pe nevasta mea: «doamnă, să ştiţi că nu pot să vă prind lavaliera decât de sutien!»… «Mă ţi-e rău», i-am zis?!”.
Cum și-a cucerit soția Marcel Pavel

Marcel Pavel, în vârstă de 60 de ani, și soția lui, Violeta Şmîşleaeva, în vârstă de 48 de ani, s-au cunoscut în anul 1992, când s-au și căsătorit. Totuși, ea nu s-a îndrăgostit de el la prima vedere. Și chiar nici la a doua…

„L-am cunoscut în 92. Și atunci trăiam vremuri tulburi, cu multe schimbări, însă aveam încredere că sunt schimbări în bine! Nu a fost dragoste la prima vedere, nici la a doua, dar Marcel a fost întotdeauna carismatic şi a reuşit să-mi pătrundă în minte şi în inimă. Dar nu, nu mă vedeam lângă el, şi cum aş fi putut spera: eu balerină, el cântăreţ, nu era o combinaţie câştigătoare!”, a dezvăluit soția lui Marcel Pavel.

La un moment dat, Violeta a plecat în Rusia. Însă, Marcel Pavel nu s-a lăsat descurajat. A sunat-o zilnic, până când a convins-o să se întoarcă. Iniţial, părinţii ei s-au supărat că a plecat aşa departe de ţară. Însă cu timpul au devenit înţelegători. Și uite-așa, Violeta a devenit soția lui Marcel Pavel, între ei creându-se o relație foarte puternică…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *