Crăciunul sau Nașterea Domnului ?

0
Publicitate

Scrisoare catre Mos Craciun :

Publicitate

“Draga mosule, anul acesta am fost un baiat cuminte si imi doresc tare mult sa iti spun, ca nu doresc nici un cadou din partea ta, deoarece am crescut si sunt constient ca aceasta sarbatoare este doar un lucru comercial. Nu te supara pe mine, esti un mos chiar de treaba, imi aduc aminte ca te asteptam cu sufletul la gura de fiecare data cand eram mic. Anul asta nu vreau sa te prind la mine in casa, daca nu esti cuminte, o sa iti pun soricioaica in cafea. Nu te supara pe mine Mosul, dar esti un mos comercial, bai mosule!”

Craciunul este foarte frumos, dar sa nu uitam adevaratul motiv pentru care se tine aceasta sarbatoare. In primul rand majoritatea persoanelor nu sunt constiente ca de craciun, sarbatorim nasterea lui Iisus Hristos!

Publicitate

Lumea din ziua de astazi sarbatoreste Craciunul, il sarbatoreste pe Mos Craciun, si uita complet de Nasterea lui Iisus Hristos. Aproape fiecare copil de pe aceasta planeta se bucura cand aude ca mai e putin si vine mosul.

Lumea a facut din nastera lui Iisus Hristos, o sarbatoare comerciala prin care magazinele sunt pline de obiecte si decoratiuni de craciun. Hai sa sarbatorim anul acesta nasterea lui Iisus si sa ii spunem copilului nostru, ca in aceasta zi s-a nascut Domnul nostru.

Publicitate
loading...
Share.

Leave A Reply

Powered by themekiller.com