Credea că soția îl înșela, așa că a montat o cameră ascunsă. Când s-a uitat pe înregistrare, a rămas șocat. Ce făcea femeia era peste puterile lui, a început să urle! Video

Deşi este un subiect destul de dureros, oamenii sunt obişnuiţi cu înşelatul până la cele mai mici detalii, în special pentru că au avut bărbaţii grijă să facă asta. Este un lucru destul de cunoscut că femeile înşelau mai puţin, mai ales pentru că dacă erau prinse puteau fi decăzute din drepturile părinteşti şi aruncate în stradă.

Totuşi, o dată cu mişcarea feministă, lucrurile s-au schimbat şi femeile au început să întoarcă favorul bărbaţilor, deşi nu este vorba neapărat de ceva ce se face din orgoliu.

Freud spunea că nu există monogamie pentru bărbaţi, pentru că deşi există un anumit fel de vin pe care bărbaţii îl iubesc, nu îl vor bea în fiecare seară, fără să-l schimbe niciodată.

Deşi nu ni s-a spus acest lucru, Freud ne-a anunţat că ar trebui să ne aşteptăm pur şi simpu ca bărbaţii să nu fie monogami, ceea ce nu este deloc o veste bună, atât timp cât nu pot fi monogami în mod organic, scrie actualitatea.biz.

Totuşi femeile speră destul de tare că bărbaţii nu le vor face asta, tocmai pentru că ele sunt speciale. Acestor femei le urăm succes.

Poate că există cuplul perfect care nu o să se înşele niciodată, dar până atunci nu ne rămâne decât să dăm exemplele negative care se găsesc la tot pasul. Nici în cazul femeilor situaţia nu este prea roz. Unele simt nevoia patologică de a se simţi atractive şi de a primi complimente din partea tuturor bărbaţilor din jurul lor, ceea ce pune pe toată lumea într-o situaţie neplăcută.

Mulţi dintre bărbaţi sunt geloşi fără motiv, în special pentru că îşi privesc soţia sau iubita ca pe o proprietate pe care nu are nimeni voie nici măcar să o privească, dar iată că există şi cazuri în care aceştia au perfectă dreptate.

Acesta a fost şi cazul bărbatului care a presimţit că soţia lui îl înşeală la fiecare pas, aşa că a instalat o cameră ascunsă în casă şi a aşteptat ocazia perfectă.

Ocazia a venit atunci când un instalator a venit la ei acasă pentru a le repara ţevile de sub chiuvetă din bucătărie, iar soţul a putut observa exact cum reacţionează soţia lui atunci când este singură într-o cameră cu un alt bărbat.

Pentru început femeia pare că poartă o discuţie normală cu instalatorul, care era destul de tânăr şi arăta bine. Dorind să vorbească cât mai mult cu el, aceasta a schimbat câteva cuvinte înainte să se ducă şi să se schimbe în ceva mai comod.

După câteva minute soţia a coborât în bucătărie îmbrăcată foarte sumar, ştiind exact cum să-i atragă atenţia instalatorului, care nici nu mai ştia ce ţeavă să repare mai exact. Aceasta încerca să-l seducă cu mişcări lascive şi a fost extrem de dezamăgită atunci când a observat că nu îi iese figura. Cele mai ciudate situaţii ne apar atunci când ne aşteptăm mai puţin, dar probabil că niciun soţ nu vrea să-şi vadă soţia în timp ce încearcă să seducă un alt bărbat în casa lor!

Bărbaţii au un orgoliu foarte puternic şi se simt lezaţi în mod direct, chiar dacă o persoană nu simte neapărat nevoia să înşele pentru că partenerul lor nu este la înălţimea aşteptărilor lor, ci pur şi simplu pentru că are ocazia. Ce s-a întâmplat mai departe rămâne de văzut şi nu ne este deloc neclar că vor fi mai mulţi bărbaţi care vor apela la camere ascunse, deşi este o violare incredibilă a intimităţii. Deşi sunt multe care nu au nimic de ascuns, mă îndoiesc că este o idee bună să fie urmărite ca şi cum ar face parte dintr-un experiment şi trebuie supravegheaţi non stop. De ce trebuie să ştie soţul tău câte batoane de ciocolată ai mâncat în fiecare zi?

Înşelatul este unul dintre motivele pentru care oamenii ajung la divorţ. Dacă un bărbat înşeală şi femeia decide că vrea să divorţeze, aceasta este de multe ori blamată că nu mai dă o şansă relaţiei, mai ales dacă există copii la mijloc, în schimb, dacă o femeie înşeală, toată lumea este de acord că bărbatul trebuie neapărat s-o părăsească.

Specialiştii susţin că platformele online ne ajută să înşelăm mult mai uşor, pentru că ne este simplu să cunoaştem alţi oameni şi ceea ce începe că ceva total inofensiv, se poate transforma într-o adevărată aventură!