Cu multi ani in urma aceasta melodie era foarte cunoscuta in Romania. Mai stie cineva cum se numeste acest film?

Unul dintre cele mai celebre filme ale anilor ’70, “Lantul amintirilor”, prezinta drama a trei frati, Shankar, Vijay si Ratan, despartiti de soarta, pe cand erau copii, intr-un mod tragic.

Parintii acestora sunt ucisi chiar sub ochii lor, pentru simplul motiv ca tatal lor fusese martor, fara voia lui, la un jaf. Copiii reusesc sa fuga, insa, in goana lor nebuna pentru a se salva, se pierd unii de altii. Viata ii poarta pe carari complet diferite si, desi de-a lungul timpului destinele lor se mai intersecteaza, ei nu se mai recunosc.

Singurul lucru care le-a mai ramas dupa tragedie, ca o carte de identitate, este o melodie intitulata “Yaadon Ki Baaraat” (“Lantul amintirilor”), melodie pe care mama lor le-o canta adesea, pe vremea cand traiau cu totii fericiti, impreuna.

Anii trec si copiii ajung la maturitate, fiecare pe drumul sau. Shankar, marcat de tragedia din copilaria sa si lipsit de noroc, devine hot.

Vijay are insa sansa de a fi adoptat de un om bogat si foarte cumsecade, care il va creste ca pe copilul sau, iar Ratan ajunge, sub o noua identitate, sa aiba o formatie muzicala in care canta alaturi de iubita lui (Neetu Singh). Oare va reusi “lantul amintirilor” sa uneasca trei suflete pierdute?

Citeste si:

Leneșii României trimiși LA MUNCĂ, prin lege! Dacă refuză NU mai primesc ajutoare sociale! Ce părere ai despre această decizie ?

Ajutoare sociale tăiate, dacă beneficiarii stimulentelor de la stat refuză un loc de muncă. Asta prevede un proiect de lege care urmează să fie votat de plenul Senatului. Proiectul va merge apoi la Camera Deputaţilor, care este for decizional.

Aproape un sfert de milion de români trăiesc doar din ajutorul social dat de stat, iar mulţi dintre ei vor să primească banii fără să muncească 72 de ore în folosul comunităţii, aşa cum îi obligă legislaţia actuală. Este motivul pentru care mai mulţi deputaţi PNL vor să schimbe legea şi să-i oblige pe asistaţii social să nu mai refuze locurile de muncă.

Concret, iniţiativa legislativă prevede că refuzul unui loc de muncă oferit sau refuzul participării la serviciile pentru stimularea ocupării forţei de muncă şi de formare profesională conduce la suspendarea dreptului la ajutorul social.

Citeste continuarea aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *