Cum sa treci peste o despartire ?

0
Publicitate

Ca sa treci peste o despartire trebuie sa ai multa putere si incredere in tine, durerea este mai mare cand relatia a fost de lunga durata, dar poate sa doara la fel de tare chiar si daca a durat o saptamana. In primul rand trebuie sa te gandesti si sa iei decizia corecte, vrei sa renunti, vrei sa treci peste? Sau vrei sa va impacati ?

Publicitate

In primul rand trebuie sa iti faci o ocupatie ca sa nu te mai gandesti mereu la ea, joaca-te pe calculator, iesi afara sau incearca sa faci lucruri noi impreuna cu oameni cu care te distrezi sau singur. Este greu sa faci fata dureri, dar nu este imposibil daca ai putina vointa.

Nu iti recomand sa asculti muzica trista, si aici ma refer la muzica care te baga in depresie, evita genul asta de muzica pentru ca iti face mai mult rau decat bine. Eu iti recomand sa asculti muzica constructiva, de la rap pana la dance, in special o muzica de calitate cu un mesaj puternic care sa te motiveze. Uneori muzica este cel mai bun medicament si cel mai bun doctor pe care il avem in viata asta, ea vindeca foarte multe rani.

Publicitate

Poti sa iti faci un hooby, asta te va tine ocupat mult timp si o sa uiti de suferinta, poti sa incerci sa faci sport, sala sau chiar sa te joci jocuri video pe calculator, moderat, ca prea mult strica. Totul depinde de tine daca vrei sa treci peste sau vrei sa suferi in continuare, pentru ca omul e capabil sa depaseasca orice durere, si important este sa nu iti fie teama, pentru ca timpul rezolva orice problema, ma rog, te obisnuiesti cu durerea si nu o sa mai suferi asa de mult.

In lume sunt 7.461.616.326 de oameni, deci in concluzie nu trebuie sa te agiti, o sa primesti ceea ce meriti la timpul tau, o sa primesti dragostea adevarata si o sa te indragostesti atunci cand nu te astepti deloc.

Publicitate
loading...
Share.

Leave A Reply

Powered by themekiller.com