Cumpanasu la Antena 3: Sistemul mafiot susținut de hashtagisti #rezist mi-a omorât nepoata

DC News, site deținut de Bogdan Chirieac, anunță că Alexandru Cumpănașu a spus la Antena 3, duminică seară, în emisiunea lui Mihai Gadea, că „sistemul mafiot și corupt susținut de hashtagisti #rezist, și chiar și de el, i-a omorât nepoata”

. Alexandru Cumpănașu a spus că sistemul mafiot și corupt susținut de hashtagiști #rezist, și chiar și de el, i-a omorât nepoata. “Nu pot să nu recunosc un lucru și să vă spun cu mâna pe inimă: sunt și eu vinovat pentru ce s-a întâmplat.

Știți de ce? Pentru că i-am ținut în brațe pe marii procurori, pe marile servicii ale țării atâția ani”, a spus Alexandru Cumpănașu. “Nu vă supărați, puteți să repetați, vă rog?”, a zis Mircea Badea. “Da, pot să repet pentru că îmi asum!

Este și vina mea pentru că i-am ținut în brațe. Am crezut, din convingere, că trebuie făcută curățenie în țară! Eu și alții am crezut în acest lucru! În momentul când constați aceste lucruri evidente, lipsa crasă de profesionalism a unor oameni în niște cauze care nu erau politice…

îți dai seama că sistemul este putred, iar compartamentul acestor oameni este infantil, abuziv și în beneficiul nu știu cui.

Nu meritau atâta sprijin! Rețeaua informativă a fost la pământ în Caracal, oraș cu 40.000 unde nepoata mea a murit!

Procurorii, marii viteji ai României, nu au fost în stare și au lăsat-o să moară cu zile”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata ucisă în Caracal. Sursa: dcnews.ro