Cumpara-i caramele sau căsătorește-te cu ea

0
Publicitate

Nimic in lumea asta nu se compara cu dragostea adevarata, unii oameni au noroc in dragoste si au o relatie de la 14 ani pana la bătrânețe. Dar nu toată lumea este norocoasa. Sunt persoane care alearga toata viata dupa iubire, dar au parte doar de dezamăgire

Publicitate

Te certi prea mult cu prietena ta? Gândește-te de doua ori, inainte sa faci asta pentru ca ai un an petrecut impreuna cu ea. Daca stai sa te gândești, cel mai bun prieten al tau, nu a avut niciodata o relatie atat de lunga, ba chiar, toate relatiile lui adunate intr-un singur loc, nu o intrece pe a ta!

Asta nu inseamna ca daca ai o relatie de un an de zile, trebuie sa mergi mai departe. Nu, daca nu exista incredere si intelegere, totul e degeaba. Dar daca ai o relatie unde exista incredere si iubire, merita sa lupti pana cand se stinge si ultima speranta.

Publicitate

Esti suparata pentru ca l-ai asteptat 10 minute in statie, si pentru lucrul asta il faci in toate felurile si ii spui ca nu se tine de cuvant. Astea nu sunt probleme adevarate, ce vina are el ca masina a mers incet ? Daca te-ai plictisit de el, nu mai cauta cearta pentru ca fiecare cuvant aruncat aiurea, doare mai mult decat iti poti imagina. Daca tu consideri ca asta e o problema, ai probleme. O problema adevarata e atunci cand te loveste, cand te injura, cand zbiara la tine sau cand pleaca de langa tine fix atunci cand ai nevoie de o imbratisare, si nu ii pasa daca esti bine sau nu.

Deci depinde doar de tine, daca vrei sa tragi de relatie sau sa rupi sfoara.

Cumpara-i caramele si spune-i ca totul s-a terminat, sau casatoreste-te cu ea si iubeste-o asa cum este ea.

Publicitate
loading...
Share.

Leave A Reply

Powered by themekiller.com