Cura cu usturoi face miracole – înghite câte un căţel de usturoi in fiecare zi timp de 5 zile pe stomacul gol

Toate studiile medicinale arată că usturoiul este un antibiotic natural. Consumat pe stomacul gol, de preferință înainte de micul dejun, luptă cu bacteriile nocive care se află în stomac.

Consumat pe stomacul gol, usturoiul ajută la prevenirea și tratarea bolilor respiratorii. Puține persoane cunosc însă beneficiile consumului de usturoi pe stomacul gol.

În Egipt, era utilizat ca fortifiant, îi erau cunoscute proprietățile de antiseptic, vermifug și antidot pentru turbare și mușcături de viperă. De altfel, usturoiul are o reputație excelentă atunci când vine vorba de tratarea și ameliorarea bolilor de inimă precum atacul de cord sau hipertensiunea.

Se spune că sute de medici au găsit usturoiul ca fiind cel mai sigur și mai de nădejde mod de a combate hipertensiunea. Nimeni nu știe exact din ce cauză. Unii doctori cred că usturoiul dilată (deschide) arterele, scăzând presiunea.

Alții citează puterea sa de a înlătura infecțiile de diverse feluri și, prin urmare, de a reduce tensiunea crescută. Totuși, e clar că tensiunea scade.

Usturoiul nu vindecă diabetul și nu trebuie folosit fără permisiunea medicului. Dar dovezile arată că poate fi un mod util de a scădea glicemia și, astfel, de a controla boala.

Proprietățile sale puternic antioxidante și antifungice luptă împotriva radicalilor liberi care provoacă afecțiuni ale inimii, cancer sau chiar Alzheimer.

Potrivit unui studiu efectuat de cercetătorii din China, persoanele care mănâncă usturoi crud de cel puțin două ori pe săptămână au un risc cu 44% mai scăzut de a face cancer de gât. Mai multe studii științifice au concluzionat că usturoiul previne mai multe afecțiuni comune, fiind un excelent antibiotic natural.

Advertisement
Ce se întâmplă dacă mănânci usturoi în fiecare dimineață?
Usturoiul este un aliment ce conține o mulțime de nutrienți, utili pentru buna funcționare a organismului.

Consumul de usturoi în fiecare dimineață pe stomacul gol vă poate aduce numeroase beneficii.

Specialiștii enumeră doar câteva dintre acestea:

este anticancerigen

reduce nivelul de colesterol rău din sânge

previne arterioscleroza

reduce presiunea sângelui

eliberează stresul oxidativ

promovează sănătatea sistemului circulator

îmbunătățește potența

stabilizează nivelul de zahăr din sânge

crește imunitatea

previne candidoza

ajută la absorbția mineralelor

reduce grăsimea din ficat

reprezintă un antibiotic natural

ameliorează osteoartrita