Dati mai departe SA VADA TOTI! Şoferi români de TIR, adormiţi cu gaz și jefuiţi în parcările din Germania!

0
Publicitate

Mai mulți șoferi au fost adormiți cu gaz și jefuiți, în ultima perioadă, în parcările din Germania. Hoții le-au furat tot ce au avut, inclusiv țigările.

Șoferii care înnoptează în parcarea stației de servicii Siegburg-Ost de pe autostrada A3 trec prin moment de coșmar. Deși trebuie să se odihnească, aceștia stau cu ochii în patru toată noapte, din cauza hoților care dau spargeri pe bandă rulant.

În noaptea dintre 4 și 5 decembrie câțiva dintre ei au fost jefuiți în cabinele TIR-urilor în care dormeau.

Publicitate

Un șofer român de 31 de ani s-a trezit miercuri, 5 decembrie, la ora 3 dimineața cu o tuse puternică.

Acum se mai citește și:  Vestea care a făcut înconjurul lumii și care-i face pe toți țiganii să se bucure la maxim

Simțea un miros ciudat și era amețit. Imediat a observat că portofelul și telefoanele mobile i-au fost furate. Românul crede că a fost adormit cu un gaz, scrie ziarulromanesc.de.

Bărbatul a fost dus la spital unde i s-au făcut analize de sânge și urină. Poliția a prelevat amprente din habitaclul vehiculului pentru a încerca să identifice autorul furtului.

Nu a fost singurul șofer jefuit. În aceeași noapte un șofer de turc de 39 de ani a avut aceeași soartă. De la acesta au fost furate două pachete de țigări și bani. Și acesta șofer a fost dus la spital pentru analize, deși nu a semnalat nicio stare de amețeală.

Acum se mai citește și:  Vesti bune pentru TOTI romanii! Salarii de 2400 de lei…GUVERNUL a facut ANUNTUL!

Cu o noapte înainte, un șofer din Moldova a devenit victimă a hoților. Acesta și-a parcat furgoneta Mercedes Sprinter în Siegburg-Ost ca să se odihneacă. Când s-a trezit a observat că borseta și telefonul mobil îi fuseseră furate.

Șoferii români de TIR s-au confruntat, în ultimele luni, cu zeci de astfel de cazuri. Hoții profită de faptul că șoferii nu coboară, în cele mai multe cazuri, din cabină pentru a-i confrunta, și fură tot ce prind, inclusiv toată motorina din rezervor.

Acum se mai citește și:  Se trezește ARMATA? Un grup de OFIȚERI în rezervă vor să lanseze un partid care să „ELIBEREZE ROMÂNIA” și să schimbe „drumul țării”. Citește apelul către militari

În urmă cu numai o lună, un șofer de TIR a fost omorât într-o parcare din Spania după ce a coborât din cabină să îi alunge pe hoții care îi furau motorina. El a fost bătut cu sălbăticie și abandonat într-o baltă de sânge, în timp ce în parcarea în care s-a produs crima se aflau zeci de camioane.

SURSA articol: observator.tv

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com