Deea Maxer Și-A Găsit Un Nou Loc De Muncă. “Raiul Milionarilor”

Deea Maxer și-a găsit un nou loc de muncă ca agent imobiliar în Dubai. Prin intermediul unei platforme de socializare, Deea și-a informat fanii că a găsit un nou loc de muncă.

Inspirată de exemplul Rocsanei Marcu, dansatoarea își dorește să construiască o carieră de succes în industria imobiliară.

Deea Maxer și-a găsit un nou loc de muncă

Fosta parteneră a lui Dinu Maxer a împărtășit fanilor că lucrează ca agent imobiliar în Dubai și că sunt pregătite multe surprize pentru ei în acest domeniu.

„Am ajuns în Dubai și vă pregătesc materiale cu cele mai frumoase, exclusiviste și accesibile proiecte imobiliare, direct de la dezvoltator! Dubai e raiul milionarilor? Dacă ți-aș spune că proprietățile aici încep cu prețul de aproximativ 140.000 de euro? Numele meu este Deea Maxer și sunt agent VIP”, a transmis Deea Maxer în mediul online. Dansatoarea s-a îndrăgostit de Dubai, cunoscut ca „raiul milionarilor”, astfel că a acceptat oportunitatea de a lucra în acest oraș.

După separarea de tatăl copiilor săi, vedeta a încercat diverse ocupații pentru a-și câștiga existența. Recent, Deea Maxer a absolvit un curs de machiaj și a obținut calificarea de make-up artist. În plus, ea se implică și în conducerea unei companii de produse cosmetice.

Cum face față Deea Maxer criticilor din mediul online

Încă de la început, Deea Maxer a fost foarte apreciată, iar complimentele sunt la ordinea zilei în ceea ce o privește. Pe lângă cuvintele frumoase pe care le primește din partea majorității, este adevărat că dansatoarea se confruntă și cu persoane care o plac mai puțin, care nu se sfiesc să o critice și să o judece în urma deciziilor pe care le ia.

Dacă la început era afectată de astfel de opinii negative, acum Deea Maxer nu se mai lasă deloc atinsă de jigniri și cuvinte dure, știind foarte bine că cei care obișnuiesc să arunce cu noroi sunt, de fapt, nemulțumiți și nefericiți cu viața pe care o au.

„Am trecut de perioada în care mă afectau părerile internauților! Ajungi în viață în momentul ăla în care realizezi că «părerologii» sunt oameni frustrați, iar mulți dintre ei calculează problemele fără să aibă toate datele! În concluzie nu cu ei trăim, nu ei îmi plătesc salariul, nu ei știu ce e în casă, sufletul și mintea mea! Așadar părerile neconstructive își iau block”, a spus Deea Maxer, pe contul de socializare.

Acum, Deea Maxer și-a găsit un nou loc de muncă ca agent imobiliar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *