Destin frânt la 19 ani! O tânără a murit de cancer, după ce a ignorat aceste simptome! Când a ajuns la medic a fost prea târziu! Familia e devastată:

0
Publicitate

O tânără în vârstă de 19 ani s-a stins din viaţă din caza cancerului de colon. Ea a mers la medic, însă, din nefericire, a primit medicamente care nu aveau legătură cu starea ei de sănătate.

Megan Pryd, o adolescentă de 19 ani, din Anglia, a fost diagnosticată cu o formă de cancer la colon care era mult prea agresivă şi care nu mai putea fi tratată. Cu câteva luni înainte de a primi vestea cutremurătoare, medicul a analizat simptomele tinerei şi i-a spus că este constipată, prescriindu-i un tratament cu laxative.

Acum se mai citește și:  Si-a baut toata viata cafeaua cu sare. Abia cand a murit, barbatul i-a spus sotiei sale de ce a facut asta

Durerile severe de stomac au persistat, fapt ce a determinat-o pe Megan să revină la medic. Din nefericire, însă, el a considerat că nu este grav şi i-a prescris câteva laxative. Ulterior, părinţii au dus-o din nou la spital, unde doctorii au presupus că suferă de apendicită dar, la o analiză amănunţită, i-au găsit un chist pe ovar, scrie mirror.co.uk.

Publicitate

După cinci zile în care a fost supusă diferitelor investigaţii şi i s-a comunicat că are o tumoare, tânăra a încetat din viaţă, boala fiind mult prea avansată pentru ca tratamentul să mai funcţioneze.

Acum se mai citește și:  GIGI BECALI I-A uimit pe toţi! Doneza 100 de milioane de euro pentru romani
Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com