Destin frânt la 19 ani! O tânără a murit de cancer, după ce a ignorat aceste simptome! Când a ajuns la medic a fost prea târziu! Familia e devastată:

0

O tânără în vârstă de 19 ani s-a stins din viaţă din caza cancerului de colon. Ea a mers la medic, însă, din nefericire, a primit medicamente care nu aveau legătură cu starea ei de sănătate.

Publicitate

Megan Pryd, o adolescentă de 19 ani, din Anglia, a fost diagnosticată cu o formă de cancer la colon care era mult prea agresivă şi care nu mai putea fi tratată. Cu câteva luni înainte de a primi vestea cutremurătoare, medicul a analizat simptomele tinerei şi i-a spus că este constipată, prescriindu-i un tratament cu laxative.

Publicitate

Durerile severe de stomac au persistat, fapt ce a determinat-o pe Megan să revină la medic. Din nefericire, însă, el a considerat că nu este grav şi i-a prescris câteva laxative. Ulterior, părinţii au dus-o din nou la spital, unde doctorii au presupus că suferă de apendicită dar, la o analiză amănunţită, i-au găsit un chist pe ovar, scrie mirror.co.uk.

După cinci zile în care a fost supusă diferitelor investigaţii şi i s-a comunicat că are o tumoare, tânăra a încetat din viaţă, boala fiind mult prea avansată pentru ca tratamentul să mai funcţioneze.

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

A INTRAT ÎN BAIE PESTE SOȚIA LUI ȘI S-AI INGROZIT. CE FĂCEA FEMEIATine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com