Doi români șochează Italia după ce au violat o femeie însărcinată în 7 luni.

0
Publicitate

Doi români de 29 de ani, ambii cu antecedente penale, au fost arestați și vor trebui să răspundă pentru viol. Un bărbat a sunat la 112, după ce a auzit urletele care proveneau din curtea unei școli de pe via Conte Verde.

O patrulă a carabinierilor din Roma și alta a unei patrule de agenți de poliție de la Comisariatul Esquilino a întrerupt un viol în grup comis de doi români, în noaptea dintre sâmbătă 25 și duminică 26 iunie.

Acum se mai citește și:  Gemenii-model ai României. Sunt deja considerați genii în matematică și informatică. Oare câți români vor răspândi vestea? Cu siguranta, NIMENI!

Echipajele de poliție au sosit la scurt timp la fața locului, imediat după primirea apelului la 112.  După ce au sărit gardul,  polițiștii au auzit strigatele disperate ale unei femei care veneau  de sub o scară. Ei au găsit doi bărbați deasupra unei femei, pe o saltea improvizată.

Publicitate

Victima a declarat autorităților că pe cei doi bărbați i-a cunoscut după-amiaza. Ei au convins-o să bea și să îi însoţească, apoi au obligat-o să aibă relații sexuale cu ei. Cei doi indivizi au fost imediat arestați, iar femeia a fost dusă cu ambulanța la Spitalul San Giovanni pentru verificarea fătului. Din fericire sarcina nu îi este în pericol.

Acum se mai citește și:  O familie bogata caută bonă și e dispusă să plătească 57.000 EURO! Un mic detaliu îi pune pe toți doritorii pe fugă!
Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com