Dorian Popa vorbeste sincer despre Daniela Crudu: „Asta mi-a placut si o sa imi placa mereu la ea”

Aventura exotică în insula Madagascar a început joi seară, la Antena 1, iar cei 21 de concurenți curajoși care s-au înscris pentru a-și testa limitele au avut parte de momente incredibile.

Astfel, în prima ediție a show-ului de la Antena 1, concurenții din cele trei triburi – Lemurii, Crocodilii și Cameleonii – au avut parte de un moment tensionat.

Ajunși în Madagascar, ei au fost întâmpinați cu masa făcută, însă era pentru șapte persoane, nu pentru 21. Tocmai de aceea, concurenții au încercat să găsească o soluție pentru a împărți mâncarea.

”Când mi-am dat seama că spiritele se încing, cum și eu sunt un vulcan mic, am zis să plec, să mă calmez. E greu cu împărțitul.”, a mărturisit Dorian Popa, care este în tribul ”Lemurii”.
Au găsit, însă, într-un final o soluție – să împartă toată mâncarea la trei, iar mai fiecare echipă să facă porții pentru cei șapte concurenți.

Daniela Crudu a fost, de asemenea, în centrul atenției, întrucât Dorian Popa i-a ”copt” o farsă. Mai exact, când nu se aștepta, el și Silviu Mircescu au luat-o udat-o cu apă și…nisip.
”După 30 de ore mi-au venit ideile.

Am văzut-o pe Cruduța care stătea întinsă acolo, pe plajă, ca un mic pe grătar, am zis s-o răcoresc.

Am luat o găleată cu apă și apoi l-am văzut și pe Silviu că luase una și am turnat-o pe ea. Nu s-a supărat, asta îmi place la ea, că are simțul umorului.”, a precizat Dorian Popa.

sursa: www.a1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *