Doua voci minunate ! „Andra feat. Marcel Pavel – Cerul De-ar Cadea” Merită aprecierile noastre acest duet frumos ?

VEZI MELODIA JOS DE TOT!

Andra (pe numele real Alexandra Irina Măruță) este cunoscută în România ca una dintre cele mai bune și populare voci, realizând hit după hit.

Aproape fiecare melodie înregistrată de ea este menită succesului, iar publicul o ascultă, de fiecare dată, cu multă plăcere, fie în emisiunile televizate, fie în concerte.
Numai în ultimii 3 ani, artista este difuzată la toate radiourile din țară, cu melodiile sale devenite celebre.

Astfel, pot fi amintite: „Niciodată să nu spui niciodată” (2015), „Iubirea schimbă tot” (2016) sau „Floare de nu-mă-uita” (2016).
Ca dovadă a profesionalismului certificat, Andra este membră a juriului emisiunii „Românii au talent”, difuzată de ProTV, încă de la prima sa ediție, din 2011, alături de vedetele de televiziune Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu și Mihai Petre.

Melodia „Cerul de ar cadea” este o colaborare Andra- Marcel Pavel, interpretată, în videoclipul de mai sus, în cadrul emisiunii „Să v-amintiți duminica” (2013), de la Național TV, moderată de Corina Chiriac.
Mesajul cântecului este unul puternic, definitoriu pentru cei doi artiști, care se axează pe interpretarea melodiilor de dragoste, cu mare impact la public.

Duetul este unul memorabil, fixând în amintirea noastră, a ascultătorilor, încă un moment de întâlnire fericită între două voci de excepție ale muzicii românești.

Andra este o artistă iubită şi admirată de sute de mii de fani. Ea se bucură din plin de viaţa de artistă şi de familia ei minunată. Totuşi, cântăreaţa nu este pe deplin mulţumită de aspectul ei fizic, aşa încât îşi doreşte să mai dea jos câteva kilograme.

Andra a dezvăluit că vrea să ajungă mai des la sală, astfel încât să dea jos toate kilogramele în plus. Antrenamentul ei preferat este zumba, asta pentru că poate asculta muzică şi poate dansa în acelaşi timp, exact aşa cum face şi pe scenă.

“Dintre toate antrenamentele, cred că zumba este preferatul meu pentru că ascult muzică şi dansez. Timpul trece foarte repede. O să încerc să ajung la sală mai des, înainte sau după repetiţiile cu trupă, cumva să mă strecor şi printre filmări.

Sunt în formă cât de cât, orice concert este pentru mine un antrenament cardio, dar am nevoie de mai mult că să dau totul pe scenă şi să scap de kilogramele în plus“, a spus Andra, conform andraonline.ro