E oficial: alocații mai mari pentru copii! Se dau 100 de euro pe lună pentru fiecare elev în parte! Uite care sunt condițiile

0
Publicitate

Elevii ar putea primi 100 de euro în plus la alocație! Pentru acest lucru ei trebuie să îndeplinească o singură condiție!

Elevii care nu vor absenta deloc de la școală ar putea beneficia de o alocație mai mare. Proiectul de lege a fost propus de către senatorul Ioan Agrigoroaei și urmează să primească aprobare.

Agrigoroaei dorește să mărească alocația elevilor la 100 de euro pe lună, dar și să lupte împotriva absenteismului școlar. Condițiile nu sunt deloc grele! Senatorul nu vrea să dea oricum acest stimulent finaciar, ci doar pentru acei copii care nu au deloc absențe de la școală.

Acum se mai citește și:  Satul de poveste din România, unde poți cumpăra o casă cu un SALARIU! Aici mai trăiesc doar 7 oameni.
Publicitate

Banii nu vor fi virați într-un cont al părinților sau tutorelui, ci sub formă de tichete cu destinație precisă: o anumită sumă pentru alimente, o alta pentru haine și alta pentru rechizite.

„Ce poate face un copil, o familie cu 85 de lei lunar? Nimic. Dacă ar primi măcar 100 de euro, atunci, cu acei bani într-adevăr se poate face ceva. Nu toți vor primi acești bani, ci doar cei care nu au absențe la școală. În acest fel îi stimulăm pe tineri să facă copii și pe copii să învețe. Dacă fiecare copil va frecventa grădinița, școala primară, liceul și o facultate, nivelul de educație va crește simțitor”, a declarat senatorul.

Acum se mai citește și:  Permisul de conducere valabil doar un an. Lovitură puternică pentru sute de mii de șoferi români

„Alocaţia de stat pentru copii în cuantumul stabilit va fi cheltuită defalcat: 30% pentru îmbrăcăminte, 30% pentru alimente, 25 pentru bunuri care contribuie la educaţie (cărţi, reviste, internet, computer, echipament sportiv), 15% tabere sau excursii educaţionale”, se arată în propunerea pentru modificarea şi completarea art.3 din Legea nr. 61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, depusă de trei parlamentari.

Sursa: viatasanatoasa.biz

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

A INTRAT ÎN BAIE PESTE SOȚIA LUI ȘI S-AI INGROZIT. CE FĂCEA FEMEIA

Acum se mai citește și:  Este considerată cea mai fatală băutură din lume. Din păcate este foarte consumată și de români. Ce se întâmplă la 15 minute după ce este băută?


Tine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com