Ea este femeia care a murit după ce a născut la un spital privat din Constanţa: Teodora şi-a ţinut în braţe copilul nou-născut, iar după câteva minute a încetat din viață! Cutremurător ce s-a întâmplat cu săraca femeie. Doctorii au spus cauza decesului… Mărturia soțului lămurește totul: „Doamna doctor a început să țipe că…”

Teodora, o tânără de 35 de ani, din Slobozia, şi-a pierdut viaţa, în noapta de marţi spre miercuri, după ce a născut cel de-al doilea copil la un spital privat din Constanţa.

Totul a început pe 23 ianuarie, în jurul orei 10.00, atunci când Teodora Mocanu şi soţul ei, Gheorghiţă, au plecat de acasă către clinica privată din Constanţa, acolo unde tânăra era programată să nască.

În jurul orei 00.25, Teodora a adus pe lume un copil perfect sănătos, pe cale naturală. Tânăra era la a doua naştere, primul copil fiind născut prin cezariană.

După ce a născut, femeia a reuşit să îşi ţină copilul nou-născut în braţe timp de câteva minute.

În momentul în care medicul de la clinica privată a încercat să scoată placenta, uterul tinerei s-a rupt, fapt care i-a provocat o hemoragie puternică.

După ce au realizat gravitatea hemoragiei, medicii de la clinica privată au decis să o transporte pe Teodora la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, acolo unde, în jurul orei 02.10, a intrat direct în operaţie.

Pe drumul de la clinica privată la spital, Teodora a făcut cinci stopuri cardio-respiratorii, fiind resuscitată de medici.

Din nefericire, medicii de la Spitalul Judeţean Constanţa nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Aceştia i-au explicat soţului femeii că placenta s-a lipit de cicatricea vechii cezariene, efectuate în urmă cu patru ani, iar în momentul în care medicul a tras de ea, uterul a fost perforat şi a cauzat hemoragia care i-a adus sfârşitul.

Înainte de a intra în sala de naşteri, Teodora Mocanu a filmat salonul în care era internată şi i-a trimis soţului ei imaginile.

Tânăra era foarte fericită să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Soţul Teodorei, tânăra care a murit după ce a născut la un spital privat din Constanţa, a povestit pentru Observator momentele de groază prin care a trecut.

Bărbatul a explicat că Teodora a născut copilul fără nicio problemă, iar la un moment dat chiar era foarte fericită şi făcea glume.

„Totul a fost ok. A văzut copilul, l-a luat în braţe, l-a pupat, iar apoi medicii l-au luat ca să îl spele, să îl cântărească, să îl măsoare. Era foarte fericită, era conştientă. Făcea glume cu doctorii, cu mine şi i-a rugat la un moment dat să facă o pauză. Domnul doctor s-a uitat la ceas şi a zis că trecuseră 40 de minute şi a fost de acord să facă o pauză”, a declarat soţul tinerei pentru Observator.

„Soţia m-a trimis să mai văd odată nou-născutul. Moment în care m-am dus. Mi-a zis să îi fac o poză şi să i-l arăt şi ei. Copilul era într-o cameră alăturată. La aproximativ 2-3 minute am auzit trei ţipete puternice de durere şi am vrut să intru înapoi în cameră. Când am deschis uşa, asistenta a venit repede şi a închis-o spunându-mi că mă roagă să mai aştept puţin. După alte 2-3 minute, toată lumea a început să se agite foarte tare”, a povestit în lacrimi soţul tinerei.

„Doamna doctor a început să ţipe că femeia asta nu are tensiune şi că face stop cardiac. Se auzea cum ţipau, cum se agitau acolo. Am ieşit pe partea cealaltă a camerei şi în momentul ăsta ei o scoteau pe targă şi au dus-o spre altă cameră pentru resuscitare”, a mai precizat soţul Teodorei.

sursa: observator.tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *