Ea începe să cânte o melodie consacrată – însă când vine rândul fetiţei… te trec fiorii

Lumea spectacolelor muzicale ne încântă de fiecare dată cu interpretări memorabile pe care le păstrăm mereu în amintire. Fie că sunt interpreţi individuali, duete sau grupuri, orice moment muzical are farmecul lui.

Acest videoclip este dovada vie că muzica poate căpăta o nuanţă nepreţuită atunci când este interpretată de voci cu adevărat remarcabile.

Cântăreaţa germană Helene Fischer, născută în Krasnoiarsk, Uniunea Sovietică, a avut într-unul dintre spectacolele sale o invitată, pe cât de mică, pe atât de talentată. Micuţa Celine Tam venită din Hong Kong,

China, face un duet fantastic cu artista germană, spre deliciul publicului spectator din platou şi mai ales a părinţilor fetiţei care o privesc cu multă admiraţie.

Melodia pe care cele două o interpretează este celebra piesă „You Raise Me Up”. Părinţii micuţei au crezut în talentul fiicei lor,

iar acest lucru se pare că a dat roade. Vocea caldă şi expresivă a cântăreţei germane se împleteşte armonios cu vocea tânără, dar puternică a micuţei chinezoaice, rezultatul fiind o reprezentaţie de zile mari.

Ţinându-se de mână, cele două artiste îşi unesc la un moment dat vocile într-un regal muzical incredibil. Mai mult atât, în momentul în care piesa atinge apogeul, o mulţime de artificii se aprind în jurul lor pentru a oferi

un plus de energie acestui spectacol de excepţie. La final, când toată lumea le aplaudă în picioare, Helene Fisher îi oferă micuţei Celine o îmbrăţişare caldă, mulţumindu-i pentru această interpretare încântătoare.

Sursa: YT Jonas via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *