Eclipsă parțială de Lună 16-17 iulie 2019: Cum este afectată fiecare zodie

Eclipsa parțială de Lună începe în 16 iulie, ora 21:44, când Luna se află aproape de orizontul de sud-est, iar momentul maxim se produce la ora 00:21, iar la ora la ora 3:18 eclipsa se termină. Află cum este afectată fiecare zodie de Luna plină în Capricorn

Cum influențează Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn fiecare zodie
Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Berbec

E momentul să creșteți, să evoluați pe scara socio-profesională. Înainte însă de a vă asuma noi provocări în viață, este bine să reflectați mult la scopul și locul unde vreți să ajungeți. Atenție însă la relația cu mentorul sau cu figura paternă din voastră.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Taur

Proceduri sau cursuri universitare care se încheie acum. Urmează reînnoirea permiselor (vize, rezidență, licențe) și recunoașterea lucrărilor publicate. O trezire spirituală, motivată de întâlnirea cu o persoană care are rol de ghid în viața voastră.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Gemeni

Gemenii vor crește încrederea în sânul familiei lor, evitând astfel dezamăgirile, în special în cazul celor care dețin bunuri comune cu ceilalți membri sau a celor care au o legătură de dependență economică. Renunțați la iluzia de control!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Rac

Decizie definitivă care implică viitorul unei relații sau o problemă de natură juridică. Nativul va avea opțiunea de a căuta ajutor (sau sfaturi) sau de a soluționa situația el însuși și din inițiativă proprie. Nu-i lăsați pe ceilalți să decidă în locul vostru și nici nu vă dezvăluiți planurile.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Leu

Leii simt nevoia mai mult ca oricând să facă o schimbare în mediul de lucru, (nu înseamnă neapărat abandonarea locului de muncă actual). Atenție la evaluările medicale care au fost amânate pentru o lungă perioadă de timp. Trebuie să vă investigați sănătatea.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Fecioară

Pentru a sparge rutina, impasul și lipsa de inspirație, trebuie să ieșiți din propria matcă și să să vă conectați cu oameni noi. Lăsați la o parte teama de a vă distra!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Balanță

Preocupari care implică relația cu figura paternă sau cu cea autoritară din familie. Căutați un spațiu nou (doriți să vă mutați) care vă ajută să vă atingeți obiectivele și vă produce o mai mare pace interioară. E momentul să spuneți ”la revedere” vechilor certuri și probleme familiale.

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Scorpion

Rezolvarea neînțelegerilor cu vecinii. Rezolvați acele divergențe în relațiile cu ceilalți și reușiți să beneficiați de pacea dorită. Dialogul va fi unul fructuos și totul va ieși în favoarea voastră!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Săgetător

Identificarea blocajelor care vă subminează valoarea personală și succesul financiar. Cultivați iubirea de sine și totul va înflori în jurul vostru!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Capricorn

Dacă vă agățați de trecut, nu veți avea șansa de a vedea clar viitorul. Sunteți mult mai mult decât vechile realizări și fapte, și aveți ceea ce este necesar pentru a atinge obiective noi! Așadar, evitați confuzia lui ”a fi” cu “a face”!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Vărsător

Situațiile din trecut care s-au tot repetat nu sunt o pedeapsă divină, ci sunt menite să vă arate diferența dintre ceea ce sunteți și ceea ce ați fost odată. Sunteți pe calea cea bună de progres!

Eclipsa parțială de Lună plină în Capricorn – Pești

În momente de dificultate puteți recunoaște prietenii adevărați. Fiți mulțumiți de compania voastră, în loc să vă concentrați asupra celor care vă țin la distanță și să vă necăjiți din cauza lor. Vorba-aceea: ”Lume multă, oameni puțini!”