Fata de etnie romă care a cucerit juriul „X Factor“: „Nu ştiu dacă va conta că sunt de etnie romă, eu aşa mă prezint şi nu mă voi schimba niciodată“

Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. au fost puşi în faţa unei apariţii cu adevărat neaşteptate în cea de-a doua ediţie „X Factor“, difuzată de Antena 1. Pe scenă a urcat o tânără de etnie romă, din neam de căldărari, extrem de frumoasă şi îmbrăcată în costum tradiţional, care a reuşit să-i cucerească pe membrii juriului.

Narcisa Stănescu, în vârstă de 17 ani, face parte dintr-o şatră de căldărari din comuna Lieşti, judeţul Galaţi. Încurajată de tatăl ei, dar şi de soţ, tânăra s-a prezentat extrem de încrezătoare la audiţiile „X Factor“.

Îmbrăcată în port tradiţional, roşu cu fir auriu, concurenta a reuşit să impresioneze vedetele din juriu atât prin frumuseţea sa, cât şi prin talent.

Deşi are doar 17 ani, tânăra este măritată deja, de opt luni, cu cel care i-a fost promis încă de la frageda vârstă de şase ani.

„Aşa cere tradiţia la noi“, a mărturisit Narcisa precizând că, între ea şi soţul ei s-a înfiripat dragostea, pe măsură ce au crescut împreună.

În noaptea nunţii i-a făcut soţului său un cadou deosebit: a interpretat pentru el melodia „Je t`aime“. Momentul a fost cu atât mai special cu cât fata spune că, de obicei, evită să cânte când sunt alte persoane în jurul ei. „Muzica este o parte din mine care acum vrea să se arate“, a mărturisit Narcisa.

„Mai multe emoţii am acum decât am avut la nunta mea! Nu ştiu dacă va fi sau nu un punct de reper faptul că sunt de etnie romă, eu aşa mă prezint în faţa lor şi aşa voi fi mereu, nu mă voi schimba pentru nimic în lume!“, a spus sigură pe ea Narcisa Stănescu, înainte de a urca pe scenă.

Pentru că îi cunoştea pasiunea pentru muzică, proaspătul său soţ a încurajat-o pe tânăra mireasă să ceară şi părerea unor artişti cu experienţă şi astfel familia de căldărari a ajuns la audiţiile „X Factor“. „Am o familie super tare, sunt foarte norocoasă că m-au încurajat“, a adăugat frumoasa concurentă.

Ajunsă în faţa juraţilor, tânăra i-a cucerit prin apariţia inedită şi cu „dulceaţa din glas“. Narcisa Stănescu a interpretat o melodie în engleză, piesa „When I’m Gone“ a Annei Kendrick, iar la începutul piesei, a ţinut ritmul folosindu-se de un pahar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *