FBI a terminat raportul legat de moartea Mădalinei Manole! Rezultat şocant! “Asta nu este o sinucidere, asta este o crimă! Fie că vă convine sau nu!”

0
Publicitate
Mihaela Brooks este românca din Canada care a anchetat pentru FBI moartea Mădălinei Manole. Ancheta se apropie acum de final, iar conaţionala noastră, care lucrează la acest proiect de peste 5 ani, a anunțat că zilele viitoare se va întâlni cu un expert în substanțe toxice. relateaza cugetliber.ro

„Voi avea o întâlnire, la San Francisco, cu un expert în Furadan pentru finalizarea raportului cazului Mădălinei”, a anunțat Mihaela Brooks.

Mihaela Brooks a infirmat faptul că zilele următoare va veni în România pentru a se întâlni cu Procurorul General al României.

Acum se mai citește și:  Statul oferă românilor un ajutor financiar de până la 900 de lei. Banii se acordă lunar
Publicitate

Românca a prezentat deja cazul morții Mădălinei Manole la o conferință pe teme criminalistice care a avut loc la Atlanta, iar majoritatea celor prezenți au fost de părere că nu a fost vorba despre o sinucidere.

Românca de la FBI nu este singura care a anchetat acest caz. Pete Klismet, un celebru „profiler” care a lucrat mulți ani pentru FBI, a acordat un interviu jurnalistei de radio Beth Karas din Statele Unite, în care a abordat pe larg cazul „Mădălina Manole”.

„Asta nu este o sinucidere, asta este o crimă!

Acum se mai citește și:  Cu inima zdrobită mireasa își îmbrăca rochia albă în spital. Ea știa că în curând își va lua rămas-bun pentru totdeauna…

Fie că vă convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc în sprijinul afirmației mele!

Voi puteți să redeschideți și să anchetați din nou cazul, eu nu sunt un polițist și cu siguranță nu am nicio autoritate în România, așa că nu vă pot spune să o faceți.

Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici vă ocupați voi”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.

Acum se mai citește și:  Alocaţii mai mari! 100 de euro pentru elevii care nu au absenţe la şcoală
Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com