Femeia adoptă doi pui de leu, dar este nevoită să renunţe la ei – 7 ani mai târziu, o reuniune incredibilă este surprinsă pe cameră

Potrivit ziarului britanic The Daily Mirror, o femeie adoptase doi lei abandonaţi într-un şanţ în Africa de Sud în urmă cu şapte ani. Pe parcurs nu a mai reuşit să ţină pasul cu îngrijirea lor şi a fost nevoită să-i doneze unei

grădini zoologice din Elveţia în speranţa că aceştia se vor bucura de o îngrijire corespunzătoare. Nu îşi închipuia niciodată că reîntâlnirea care avea să urmeze va emoţiona o lume întreagă.

Filmarea debutează cu apariţia a două leoaice acum destul de bine dezvoltate, care aleargă în mare grabă spre gardul unde le aşteaptă o veche

cunoştinţă şi anume cea care le-a salvat viaţa. Când au ajuns aproape de gard, animalele s-au ridicat în două picioare pentru a o îmbrăţişa cu labele din faţă pe salvatoarea lor.

Iniţial, puii de leu fuseseră abandonaţi într-un şanţ în Africa de Sud, iar femeia din imagini a fost cea care i-a salvat.

Chiar şi acum după şapte ani, se pare că animalele au încă acea capacitate deosebită de a o recunoaşte pe cea care le-a arătat în trecut bunăvoinţă, dragoste şi compasiune.

Leoaicele se bucură nespus de această întâlnire şi nu mai contenesc cu îmbrăţişările atât de naturale de parcă ar fi nişte copii răsfăţaţi care i-au dus dorul mamei lor. E surprinzător faptul că şi astfel de animale pot fi la fel

Citeste Si

Cea mai puternică plantă pentru circulaţia sanguină a creierului, pentru inimă, pentru articulaţii, pilele, păr şi nu numai :

Cea mai puternică plantă pentru circulaţia sanguină a creierului, pentru inimă, pentru articulaţii, pilele, păr şi nu numai :

Oamenii se tratează deja de mulți ani de artrită, gută, astmă, eczemă, afecțiuni ale ficatului, vezicii biliare, inimii… Aceasta ajută la restabilirea organismului după boli grave! Simțiți că mintea și corpul au obosit?

Acum veți afla că există o plantă puternică și aromată care vă poate da energia necesară. Aceasta crește foarte bine în regiunile calde și se folosește în calitate de condiment. Oamenii beneficiază de proprietățile sale vindecătoare deja de sute de ani.
Planta miraculoasă se numește rozmarin – Iată doar câteva beneficii ale acestei plante minune:î

1. Rozmarinul îmbunătățește activitatea inimii și a circulației sangvine.

Are proprietăți anti-sclerotice și scade nivelul de colesterol. Cercetările au demonstrat că această plantă este folositoare pentru a se recupera după boli grave, în special pentru persoanele mai în vârstă care au o circulație sangvină deficitară la nivel de creier.
Pentru îmbunătățirea circulației sangvine a creierului și a activității inimii se recomandă să consumați: 1 linguriță de frunze de rozmarin la 2 pahare de apă fierbinte, se infuzează 30 de minute, apoi se strecoară. Se bea 1-2 linguri de 3 ori pe zi înainte de masă.

2. Rozmarinul întinerește celulele pielii.

Hidratează pielea, îndepărtează ridurile și umflăturile, activează circulația, conferă elasticitate, îmbunătățește culoarea pielii, îndepărtează petele pigmentare. Se recomandă să se bea ceai de rozmarin, să se adauge ulei de rozmarin în creme și măști, precum și să se aplice pe față infuzie de rozmarin.

3. Ameliorează durerile de articulații, îndepărtează inflamațiile și cicatrizează.

Este indicat în cazul proceselor inflamatorii din organism, deci benefic în caz de dureri de articulații, răceli și tratarea rănilor, ulcerațiilor.

4. Îmbunătățește sănătatea creierului.

Rozmarinul crește fluxul de sânge spre cap. Planta conține legături care previn degradarea neurotransmițătorului principal care asigură o memorie bună.

5. Remediu împotriva afecțiunilor glandelor suprarenale și stresului.

Rozmarinul este minunat pentru că are efect calmant asupra hormonilor de stres și creează o stare de bine. Rozmarinul nu doar redă energie, dar și relaxează corpul și mintea.

6. Stimulează creșterea părului, deoarece rozmarinul îmbunătățește circulația.

7. Ajută în procesul de slăbire.

Acesta grăbește dizolvarea grăsimilor și scade pofta de mâncare.

Este binevenit să fie combinat cu pelin, salvie și flori de porumbar. Amestecați plantele în cantitate egală și preparați ceaiul din 1 linguriță de amestec și 300 ml apă fierbinte. Se infuzează 25 de minute, se strecoară. Se bea a câte 150 ml de trei ori pe zi, timp de 21 de zile, cu 30 de minute înainte de masă.

De asemenea, puteți inspira vapori de ulei de rozmarin, puteți să picurați câteva picături de ulei esențial de rozmarin în șampon, creme și măști pentru îngrijirea pielii și părului. Consumați ceai. Se recomandă să consumați 1-2 pahare de ceai în fiecare zi.

Este foarte benefic înainte de somn. Ceaiul de rozmarin se consumă și în caz de diabet, afecțiuni ale ficatului, vezicii biliare, atac de cord.

Rozmarinul poate fi crescut și în apartament. Cel mai bine este să puneți o crenguță de rozmarin matur în apă pentru a da rădăcini, apoi o plantați și îi asigurați aer și lumină din plin. Este contraindicat de utilizat rozmarinul pentru tratarea copiilor mai mici de 12 ani, femeilor însărcinate și persoanelor epileptice. Rozmarinul crește tensiunea arterială pentru o scurtă perioadă, de aceea nu este indicat pentru persoanele hipertonice de gradul 2-3.

Vă dorim multă sănătate! „Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Sursa: frumoasasisanatoasa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *