In fiecare an acest cuplu de batrani si-a FACUT CATE O FOTOGRAFIE in fata casei. Ce a aparut in ultima LOR POZA iti va frange INIMA

0
Publicitate

Un cuplu de bătrâni, Doamna și Domnul Sweetman, din Marea Britanie au devenit un subiect foarte interesant în toată lumea. Cei doi s-au căsătorit încă de pe vremea când avea 20 de ani, au rămas încă împreună chiar după atâția ani.

Cei doi bătrâni au ales ca în fiecare an să își facă câte o fotografie împreună pe aleea casei.
Ken Griffiths, jurnalistul de la SundayTimes le-a făcut prima dată părinților săi o poză în 1973, iar apoi, în fiecare an, la începutul primăverii, fotografiatul părinților săi a devenit un ritual. Galeria foto este emoționantă, dar ultima fotografie te va face să plângi. Jurnalistul a numit această serie de fotografii ca fiind TESTAMENT VIEȚII ȘI IUBIRII.

Acum se mai citește și:  Omul asta e incredibil! Gigi Becali a fost la cumparaturi la piata si a dat peste o cersetoare, ce a urmat…

S-au căsătorit atunci când erau foarte tineri, iar la doar 5 luni de la acest mare eveniment din viața lor, ea a căzut la pat și nu s-a mai putut mișca. Acestea locuiesc într-o casă săpată în piatră, fără prea multă mobilă și alte accesorii.

Publicitate

Du Yuanfa, soțul acestei femei, i-a promis că nu va renunța niciodată la ea și îi va fi alături pentru totdeauna și așa a făcut. A renunțat la serviciul pe care îl avea și a fost în permanență lângă femeia ce o iubea enorm. Acesta a încercat să își ajute iubită cu foarte multe remedii naturale din medicina chineză, a căutat cât mai multe tratamente care ar putea ajuta-o, s-a zbătut enorm de mult pentru femeia căreia i-a jurat iubire veșnică.

Acum se mai citește și:  Fata a ajuns la locul accidentului, urlând, după ce prietenii i-au dat vestea cumplită. Iubitul ei, mort, zăcea nemișcat în mijlocul străzii. Îl mângâia când ceva înfricoșător s-a întâmplat. Iubitul ei a zâmbit și a spus următoarele

Vecinii sunt impresionați de povestea lor și îi ajută cu tot ce au nevoie, de la mâncare până la îmbrăcăminte și medicamente. Mai mult decât atât, sunt trecuți mereu într-un program de ajutorare, iar aceștia primesc donații pentru a se descurca.

De 56 de ani, Du Yuanfa își dedică viața soției sale și speră continuu că aceasta își va reveni. O îmbracă, o spală, o ajută să mănânce și o iubește mai mult decât se iubește pe sine.

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI
Acum se mai citește și:  E jale! Pierdem mii de hectare de pădure în fiecare an! România a tăiat o pădure cât un oraș, în 2016, pentru a o trimite în SUA

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com