Iti promit ca veti gasi o persoana mai buna decat cea care te-a ranit

0
Publicitate

Viata este prea scurta pentru a fi cu cineva care nu ne face fericiti. Este prea tarziu pentru a doua sansa pentru omul care te-a ranit, pentru ca iti este teama ca nu va gasi o cale prin care sa te raneasca din nou.

Daca ea te-a ranit, ea nu te merita. Ea a luat decizia, ea a facut alegerea si poate ca nu a fost intentionata, dar prejudiciul se face si nu exista cale de intoarcere. Cand te-a ranit a luat o bucata mica din inima ta cu el.

Acum se mai citește și:  Daca oferi oamenilor tot ce ai mai bun te vor iubi, dar daca le daruiesti ceea ce primesti de la ei, majoritatea te vor dusmani

Tu meriti o dragoste mare, o dragoste adevărata si pura. O iubire in care nu vei suferi atat de mult. Este timpul sa tai legaturile cu persoana care nu e in stare sa te iubeasca asa cum esti tu. E timpul sa parasesti acest om din trecutul tau pentru ca lucrurile bune vin. Iti promit.

Publicitate

Eu iti promit ca vor exista alti oameni care te vor iubi cu toata inima lor. Iti promit ca vei gasi pe cineva care crede ca soarele rasare si apune doar cu prezenta ta, care va zambi inconstient cu gandul la tine si va zambi de fiecare data la pronuntarea numelui tau.

Acum se mai citește și:  Atunci cand iti este dor de femeia ta

Tu meriti acest tip de iubire. Veti gasi pe cineva mai bine decat cel care te-a ranit. Si el te va iubi in moduri mai mari si mai frumoase decat v-ati imaginat vreodata. Iubirea vine atunci cand nu te astepti absolut deloc, dar vine, te asigur de asta.

Asa ca inchide inchide ochii si aduna toata puterea ta. Este timpul sa lasam trecutul in urma si sa ne bucuram de viata, deoarece viata este prea scurta si e foarte urat sa fii nefericita. Iar tu meriti sa fi fericita si sa te bucuri de aceasta viata minunata.

Acum se mai citește și:  De multe ori iti doresti ca un suflet drag sa ii fie frica ca te va pierde intr-o zi.
Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Leave A Reply

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com