Fiica ei a fost violata de 3 barbati sub privirile ei. A reusit sa o salveze, iar pentru asta a ajuns la inchisoare!

0
Publicitate

O femeie in varsta de 56 de ani a ajuns in spatele gratiilor pentru ca a indraznit sa-si salveze fiica, violata ore in sir de 3 barbati.

O mama din Africa de Sud a ajuns la inchisoare pentru ca a indraznit sa infrunte 3 bestii care ii violau fiica.

Femeia de 56 de ani a fost informata ca fiica ei a fost rapita de 3 barbati si dusa la casa unuia dintre ei si a sunat de urgenta la politie.

Publicitate
Acum se mai citește și:  Se fac recrutări în armată, iar salariul e pe măsură! Uite ce trebuie să faci ca să intri în armată, începe de luni

Din pacate, nimeni nu a raspuns apelurilor disperate ale femeii, care a alergat mai bine de 3 kilometri pentru a ajunge la proprietatea la care fusese dusa fiica ei. Inarmata cu un cutit de bucatarie, femeia a ajuns intr-un suflet la fiica ei.

Ea a intrat in casa, unde i-a gasit pe cei trei barbati care ii abuzau fizic fiica. Aceasta era dezbracata si plangea in hohote.

Disperata, femeia de 56 de ani a inceput sa ii atace cu cutitul pe cei 3 violatori. Unul dintre ei a murit imefiat dupa ce a fost injunghiat, iar ceilalti doi au suferit rani grave si au fost dusi la spital.

Acum se mai citește și:  I-au spus că mai are doar două săptămâni de trăit: “M-au trimis acasă să mor”. S-a vindecat cu un tratament miraculos

Din pacate, mama curajoasa a fost arestata . Ea este acuzata acum de crima si risca sa stea ani grei in spatele gratiilor.

Cazul a starnit un val de revolta la nivel national, iar oamenii blameaza autoritatile care au inchis-o pe mama eroina.

Mai multi avocati s-au oferit benevol sa o apere pe femeie si sa incerce sa ii dovedeasca nevinovatia, scrie Daily Mail.

SURSA

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiască

Acum se mai citește și:  Semnează și distribuie masiv! Rămânem fără păduri! Vrem fapte! Petiția pentru salvarea pădurilor și demnității RomânieiTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com