A găsit o geantă cu 16.000 de euro pe care a predat-o poliţiei. Cine pierduse banii?

0
Publicitate

Polițiștii Secție de Poliție Rurală Drăganu, județul Argeș, au primit un apel de la angajata unui local din județ. Femeia, de 45 de ani, mamă a doi copii, cu o familie ce trăiește în condiții materiale modeste, a povestit polițiștilor cum a găsit, în restaurantul unde lucra, o geantă uitată de o clientă. relateaza stirideactualitate.ro

În cursul zilei, poposise la local o femeie și un bărbat, care veneau din Italia, cu o mașină cu numere italiene. După ce au luat masa, cei doi au plecat, dar tânăra, de 23 de ani, din Brăila, și-a uitat geanta.

Acum se mai citește și:  El este individul care a ucis aseară un polițist român. A lăsat doi copii orfani

Publicitate

Angajata a observat și, împreună cu patroana localului, a sunat la poliție.

Polițiștii, care în urmă cu puțin timp au acționat la un eveniment rutier, au intervenit în urma apelului, la localul de unde s-a primit apelul despre geanta uitată.

Găsind actul de identitate al femeii din Brăila, au luat legătura cu colegii de acolo, care mers la adresa de domiciliu. Acasă, au găsit–o pe mama tinerei, care i-a pus în legătură.

Astfel, tânăra, în mai puțin de două ore, a recuperat geanta cu 16.000 de euro.

Acum se mai citește și:  Politistul care l-a "altoit" pe Cristian Boureanu a ajuns VEDETA DE CARTIER! Vecini: "Parca a devenit mai indragit ca oricand!"

Felicităm angajata restaurantul. Colegii noștii i-au oferit o DIPLOMĂ DE MERIT ÎN SEMN DE RECUNOAȘTERE A CALITĂȚII MORALE.

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com