Gemenele adorabile imită fiecare mișcare din desenele preferate

Dacă aveți cunoștințe din lumea teatrului, probabil că ați auzit povești despre modul în care au știut că aceasta este menirea lor încă de la o vârstă foarte fragedă. Fiecare dintre noi a avut un desen animat preferat, dar aceste gemene au pus ochii pe un Oscar încă de când au învățat să meargă.

Toată lumea cunoaște cele mai noi desene animate care au făcut furori în toată lumea – Frozen. Fetițele din toată lumea își doresc să fie Anna sau Elsa, așa că tot ce înseamnă costume și elemente de recuzită din film s-au vândut ca pâinea caldă, iar părinții deja nu mai suportă să privească împreună cu cei mici aceleași desene de câteva zeci de ori la rând.

Cel mai probabil, acesta a fost și cazul acestor surori. Totul s-a întâmplat în 2017, atunci când mama lor a pornit desenele Frozen pentru gemenele ei pentru a le menține distrase. Mama a plecat din cameră pentru un minut și a auzit ceva zgomote din camera în care erau fetele.

Ceea ce a văzut atunci când s-a întors nu era ceea ce și-ar fi imaginat, ci un eveniment care i-a umplut inima de bucurie. Așadar, atunci când mama a venit în grabă să le verifice pe fete, acestea imitau la secundă ceea ce se întâmpla pe ecran. Le urmăreau pe Anna și pe Elsa, mișcându-se în jurul pernelor de pe jos în cel mai dulce mod.

Nu au ratat nicio scenă. Cele două fetițe au reușit să pună în scenă și momentele de magie ale desenelor, pentru că cele două fetițe chiar se poartă ca două profesioniste. Mai mult, toată lumea știe că anumite scene necesită și un dans special, dar cele două fetițe sunt făcute pentru a fi pe scenă!

Creativitatea gemenelor nu a fost limitată nici măcar atunci când a apărut în peisaj cel de-al treilea personaj, omul de zăpadă Olaf, ale cărui mișcări le-au integrat în coregrafie fără nicio problemă. cel mai probabil, aceste gemene vor ajunge mari staruri de film într-o bună zi.

Așa cum se știe deja, gemenii chiar au o legătură specială. Aceștia pot comunica altfel și s-a demonstrat că pot avea un limbaj specific pe care să-l înțeleagă doar ei. Studiile au demonstrat că 40% dintre gemeni își inventează un anumit limbaj.

Aceștia arată semne ale legăturii speciale încă de când sunt în pântecul mamei și pot începe să se caute unul pe celălalt încă de la 14 săptămâni. 4 săptămâni mai târziu, se ating mai mult unul pe celălalt.

Legătura dintre gemeni este atât de puternică încât pot duce vieți foarte similare chiar dacă au fost despărțiți la naștere. Există multe astfel de povești care circulă prin toată lumea. Uneori, aceste asemănări nici nu mai pot fi numite coincidențe, pentru că gemenii ajung să se căsătorească cu persoane de același nume, să își numească urmașii la fel, aleg aceeași carieră și chiar se pot îmbolnăvi în același timp.

Mai mult, dacă doi bărbați gemeni identici au copii cu gemene ideentice, atunci copiii lor vor fi clasificați legal ca verișori – dar, genetic, aceștia sunt practic frați.

sursa: radiosimplu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *