Gest incredibil făcut de un copil de doar 14 ani! Ce a găsit între lăzile de legume și fructe… Mai rar vezi așa ceva! Copilul acesta merită tot respectul!

Un copil de 14 ani a predat la postul rural de Poliţie din comuna suceveană Pojorâta o borsetă cu 5.500 de lei şi cu două paşapoarte aparţinând unui israelian de 50 de ani care le pierduse pe un drum judeţean, în zona unor standuri cu legume şi fructe.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava, borseta cu bani şi documente, printre care două paşapoarte şi un permis de conducere, a fost găsită de către băiatul de 14 ani pe şosea, la intersecţia drumurilor DJ 175 B şi DC Putna, scrie news.ro Copilul se afla împreună cu alte persoane în momentul în care a observat pe şosea respectiva gentuţă cu documente, lei şi valută.

”În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că în borsetă se aflau diverse documente şi sume de bani, în cuantum total de circa 5.500 lei. Bunurile respective aparţineau unui cetăţean israelian de 50 de ani”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu.

Poliţiştii suceveni au reuşit, în urma acţiunilor întreprinse, să-l găsească şi pe proprietarul respectivei borsetei. Bărbatul a mărturisit agenţilor că, în cursul aceleiaşi zile, a pierdut în comuna Pojorâta, în zona standurilor de fructe de pe marginea drumului, o borsetă cu lei şi valută, două paşapoarte şi un permis de conducere.

În consecinţă, poliţiştii i-au restituit israelianului borseta cu acte şi bani, în baza unui proces-verbal de predare-primire.