Gina Pistol, cerută de soţie în emisiunea “Chefi la cuţite”. Răspunsul blondinei a fost: “Da”

In cadrul ultimei ediții a sezonului 5 „Chefi la cuțite”, în care telespectatorii au aflat numele marelui câștigător, surprizele s-au ţinut lanţ.

Gina Pistol a strălucit într-o rochie care îi scotea în evidenţă trăsăturile fizice şi a primit în dar flori de la cei trei chefi. Dar, asta nu a fost tot!

“Nu am fost niciodată atât de festivi până acum. Zici că mergem la nuntă.” a declarat chef Scărlătescu.

“Gina Pistol, îl iei în căsătorie pe Cătălin Scărlătescu?” a venit întrebarea lui chef Dumitrescu, iar răspunsul blondinei a surprins pe toată lumea.

„Da.” a răspuns promt al frumoasei Gina Pistol.

“M-a mai luat de vreo două ori.” a fost completarea lui Cătălin Scărlătescu.

Momentul a fost unul special şi încărcat de emoţie, iar cei trei chefi şi frumoasa prezentatoare TV au zâmbit larg şi au părut că se distrează foarte bine împreună.

Câştigătorul premiului de 30.000 de euro este Bogdan, din echipa albastră! “Plutesc pe un norişor şi pot să mă duc departe, nu contează că am trecut prin iad.” a declarat marele câştigător “Chefi la Cuţite”.

A fost un sezon extrem de greu și de condimentat, iar bătălia culinară a ajuns acum la final! Au fost aproape o mie de concurenți înscriși, dar numai unul a fost desemnat câștigător!

Cel de-al cincilea sezon a fost unul de poveste, fiindcă a avut cele mai frumoase și mai gustoase farfurii. Au fost peste 1000 de bucătari înscriși, dar doar 220 s-au prezentat în fața Chefilor.

În semifinală au ajuns doar șase concurenți, iar finala a fost o bătălie dată în trei: Marlena, Cristina și Bogdan.

Au gătit contra cronometru și au încercat să demonstreze că au tot ceea ce le trebuie pentru a câștiga premiul de 30.000 de euro!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *