Haideți să ne si amuzăm puțin una direct de pe plajă! De mănânci porumb cu sare, intr-o noapte iți creste mare

Pentru că să ai succes in viață trebuie sa sti să fi pe placul oamenilor

Acest om este apreciat de toți Românii de pe plaja din românia .

CITESTE SI

Romanul nostru i-a impresionat pe italieni cu felul in care lucreaza… I se spune masina de tencuit pentru ca poate sa termine o casa in doar cateva ore… Priveste cat de repede se misca si cata precizie are acest meserias….

Se vede ca are ani de antrenamente de manuieste in felul asta spaclul, mistria, canciocul sau gletiera…

Faceți cunoștință cu cei mai mari 10 câini de top din lume. În ciuda dimensiunilor lor mari, ele nu sunt periculoase și mulți copii ar fi bucuroși să le aibă ca animale de companie.

Cea mai bună prietenă a unui bărbat: câini. Puii puțini păroși sunt cei care întotdeauna fac viața mai fericită cu aparițiile lor. Stai asa. Cei mici?

Să nu generalizăm, pentru că există unele surprinzător de mari. Atât de mare ca inima lor, și în ciuda faptului că sunt minunați, sunt prieteni minunați ai copiilor

Citeste si:

Leneșii României trimiși LA MUNCĂ, prin lege! Dacă refuză NU mai primesc ajutoare sociale! Ce părere ai despre această decizie ?

VIDEO MAI JOS

Ajutoare sociale tăiate, dacă beneficiarii stimulentelor de la stat refuză un loc de muncă. Asta prevede un proiect de lege care urmează să fie votat de plenul Senatului. Proiectul va merge apoi la Camera Deputaţilor, care este for decizional.

Aproape un sfert de milion de români trăiesc doar din ajutorul social dat de stat, iar mulţi dintre ei vor să primească banii fără să muncească 72 de ore în folosul comunităţii, aşa cum îi obligă legislaţia actuală. Este motivul pentru care mai mulţi deputaţi PNL vor să schimbe legea şi să-i oblige pe asistaţii social să nu mai refuze locurile de muncă.

Concret, iniţiativa legislativă prevede că refuzul unui loc de muncă oferit sau refuzul participării la serviciile pentru stimularea ocupării forţei de muncă şi de formare profesională conduce la suspendarea dreptului la ajutorul social.

Iniţiativa a intrat în plenul Senatului cu raport de respingere adoptat de comisia de muncă în şedinţa din 1 noiembrie. Senatorii urmează să dea votul final, după care actul normativ va fi trimis la Camera Deputaţilor care are ultimul cuvânt în acest caz.

Vezi video aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *