Horoscop 1 Martie 2019. Ce aduce prima zi de primăvară fiecărei zodii in parte

1 martie 2019 aduce schimbări pentru multe zodii. Primăvara vine cu succes, reușite pe plan personal și răsturnări de situație pe plan amoros pentru câțiva nativi. Vezi ție ce ți-a rezervat horoscopul pentru ziua de 1 martie 2019.

Horoscop 1 Martie 2019 BERBEC

În dimineața zilei de 1 martie veți avea parte de o întâmplare care vă va da ziua peste cap. Nu ar trebui să vă demoralizați, ci să încercați să gestionați situația cât mai matur. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama că sunteți mai mult decât capabil de a gestiona situațiile de criză. Vi se oferă un imbold de a schimba lucrurile radical.

Horoscop 1 Martie 2019 TAUR

Încercați să munciți mai mult pentru a obține tot ceea ce vă doriți. Dacă amânați mereu acest moment, veți ajunge în punctul în care nu veți mai avea puterea necesară de a ajunge la performanță.  Totul este doar în mâinile dumneavoastră. Se accentuează stilul independent – dorința de a vă crește veniturile și nevoia de a fi independent pot duce la reacții bruște, instabile, în planul sentimental.

Horoscop 1 Martie 2019 GEMENI

Partenerul tău de viață vă face o propunere care vă dă de gândit, chiar de 1 martie. Își dorește să vă schimbați viețile, să vă mutați și să o luați de la capăt. Nu știți ce decizie să luați, iar asta vă dărâmă psihic. Aveți mare grijă la ceea ce faceți, deoarece cu siguranță această decizie vă va schima complet viața, indiferent de răspunsul pe care i-l dați.

Horoscop 1 Martie 2019 RAC

V-ați pierdut complet speranța, iar ultimele zile au fost groaznice pentru dumneavoastră. Totuși, pe 1 martie 2019 veți avea parte de un moment care vă va schimba total percepția asupra vieții. Acest lucru vă va ajuta mult să vă dați seama cine sunteți cu adevărat și ce puteți face. Nu este o zi favorabilă pentru a vă impune punctul de vedere sau de a începe proiecte noi; aveți puțină răbdare totul va veni la timpul său.

Horoscop 1 Martie 2019 LEU

Relația în care sunteți de ceva vreme nu vă mai mulțumește deloc. Nu încercați să vă legați de lucrurile frumoase pe care le-ați trăit, ci încercați să vă detașați de tot cât mai repede. Astfel, veți trece mult mai ușor peste această dezamăgire, iar mai târziu veți realiza că a fost cea mai bună decizie.

Horoscop 1 Martie 2019 FECIOARĂ

Aveți nevoie de o vacanță și de aceea ar trebui să vă terminați proiectul și să vă luați câteva zile libere. Plecați la ai dumneavoastră acasă și relaxați-vă așa cum o făceați și în copilărie. Vă va prinde foarte bine, deoarece mereu ați avut impresia că acea casă, acel loc, vă umple de bună dispoziție și vă încarcă bateriile.

Horoscop 1 Martie 2019 BALANȚĂ

Munciți mai mult și veți avea satisfacții mai mari.Ați fost cam leneșă în ultimul timp și acum vă pare foarte rău. Vă promiteți că nu veți mai face acest lucru niciodată și dați tot ce e mai bun din dumneavoastră. Pe 1 martie 2019 vă aflați în casa parteneriatului și a relațiilor interpersonale, vă frământă grijile și simțiți nevoia de comunicare.

Horoscop 1 Martie 2019 SCORPION

Vă gândiți din ce în ce mai mult la schimbarea locului de muncă însă vă este foarte greu să vă detașați de colegii dumneavoastră cu care ați început să vă înțelegeți foarte bine. Dacă vreți cu adevărat o schimbare, ar trebui să vă gândiți doar la dumneavoastră și să luați decizia corectă.

Horoscop 1 Martie 2019 SĂGETĂTOR

Aveți neapărat nevoie de o sesiune de shopping și ce zi este mai bună pentru cumpărături decât 1 martie?. Astfel, vă veți relaxa și veți reuși să fiți mult mai productiv în perioada următoare. Nu mai stați pe gânduri, sunați-vă o prietenă și invitați-o să vă însoțească la o sesiune lungă de cumpărături!

Horoscop 1 Martie 2019 CAPRICORN

Vremea schimbătoare de afară vă face să fiți puțin demoralizat. Nu știți ce să faceți să căpătați puțină energie și vă regăsiți doar în căldura căminului. Vă este foarte greu să ieșiți din casă, iar când ajungeți la birou, sunteți foarte moleșit. Încercați să vă luați câteva zile libere în care să vă adunați. Se anunță transformări și înțelegerea sinelui. Astrele au pe 1 martie 2019 menirea de a vă face mai puternic, vă maturizează.

Horoscop 1 Martie 2019 VĂRSĂTOR

Aveți mare grijă la starea dumneavoastră de sănătate.  Sunteți extrem de expus la răceli și de aceea trebuie să vă țineți departe de băuturile reci și de hainele subțiri. Sănătatea dumneavoastră este cea mai importantă!

Horoscop 1 Martie 2019 PEȘTI

Sunteți deosebit de motivat și munciți foarte mult.. Colegii dumneavoastră vă admiră, iar șeful se gândește să vă promoveze. Viața dumneavoastră începe să fie din ce în ce mai frumoasă. Țineți-o tot așa!

Sursă: yve.ro