HOROSCOP 19 decembrie 2018. Mare atentie la bani pentru unii nativi. Ce e prea mult strica

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Berbec

Tensiunea acumulată în ultima perioadă la locul de muncă te face să te abții când vrei să stai de vorba cu colegii. Chiar nu mai știi în cine poți avea deplină încredere și alegi să taci pentru a nu-ți crea probleme.

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Taur

Ești prea mult concentrat pe profesie sau bani și nu mai iei în seamă lucrurile care sunt mai importante. Astăzi realizezi că pierzi prea mult din ce se întâmplă în jurul tău și decizi să faci o schimbare.

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Gemeni

Ești plin de energie și ești în priză încă de dimineață devreme. Te implici în multe activități care te vor ține ocupat toată ziua și parcă tot nu îți ajunge… Oprește-te, faci deja destul!

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Rac

Încearcă să te concentrezi mai mult asupra ta. Este un moment potrivit pentru a te ocupă de lucruri care îți fac plăcere și te relaxează. Fă doar ceea ce simți că te umple cu energie pozitivă.

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Leu

Te întâlnești cu cineva care are o mare putere de influența asupra ta. De data asta fii decis ce vrei. Ai încredere în tine, nu te mai lăsa manipulat!

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Fecioară

Partenerul de viață îți cere sprijinul într-o problemă profesională. Chiar dacă asta îți schimbă programul o perioadă, implică-te și fă tot posibilul să îl ajuți.

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Balanța

Totul este în favoarea ta astăzi, așa că acționează după cum îți dictează înstinctul. Totuși, ai grijă la comportamentul cuiva din anturaj, s-ar putea să-ți de-a de furcă!

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Scorpion

Astăzi îți îndrepți atenția către cineva din familie, probabil către unul dintre părinți. Se încăpățânează să facă ceva și tu nu ești de acord. Va trebui să stați mai mult de vorbă.

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Săgetător

Vrei să sari în ajutorul unui prieten care a intrat într-un necaz. Investești și timp și bani că să fie bine. La final constați cu stupoare că efortul tău nu a fost deloc apreciat.

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Capricorn

Nu mai insista, nu are niciun rost să încerci să iei legătură cu o persoană care pare că fuge de tine. Respectă-i decizia și mai așteaptă, timpul le va rezolvă pe toate.

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Vărsător

Ești gata să începi munca la un nou proiect. Singura problemă este că vrei să o faci singur. Va trebui să găsești argumente pentru asta, nu poți spune doar că cei din jur mai mult te încurcă.

HOROSCOP 19 decembrie 2018 – Pești

Știi bine că nu ai cum să găsești pe cineva mai bun decât cel care se află acum alături de ține. Nu-ți ascunde sentimentele, nu te feri să-i arăți ce simți cu adevărat.

sursa: ziuadecluj.realitatea.net.