Horoscop 2019. Ce greșeli fac zodiile în privința banilor și ce zodii pierd absolut tot ce au

Horoscop 2019 Bani. Zodiile sunt predispuse la greșeli majore în privința banilor. Iată care sunt și ce zodii sunt predipuse la pierderi majore de buget anul viitor.

Horoscop 2019 Bani Berbec

Berbecul nu lasă niciodată un portofel mai subțirel să îl sustragă de la aventuri. Această atitudine lejeră față de finanțele personale le poate permite libertatea, dar în final îi va împinge într-o groapă profundă a datoriilor personale. Berbecul trebuie să învețe să își controleze impulsurile care îl împing spre cheltuieli nemăsurate. Astrele îi recomandă Berbecului să nu folosească cărți de credit pentru că ar tinde să rămână mereu datori.

Horoscop 2019 Bani Taur

Taurul cunoaște rar problemele financiare, dar și când le are… pierde tot ce a acumulat.  Înzestrat cu resurse imense, Taurul poate ține pasul cu criză și poate genera abundență chiar și în mijlocul unui colaps economic. Taurul are, de obicei, o mentalitate a deficitului și trebuie să învețe cum să aibă încredere în resursele sale. Crizele de indentitate îi poate duce la crize financiare mari.

Horoscop 2019 Bani Gemeni

Pentru Gemeni, rezistența la cheltuielile pe termen scurt pentru obiective pe termen lung este o provocare, mai ales atunci când au un buget limitat. Acest semn sociabil și vesel va sfârși prin a-și cheltui salariul pentru a petrece împreună cu restul colegilor după muncă, dar apoi este dezamăgit când nu își poate permite vacanța pe care și-o doresc. Gemenii au nevoie de cumpătare și de echilibru în domeniul financiar, altfel se pot trezi la sfârșitul lunii că nu le ajung banii, iar ciclul se repetă periodic.

Horoscop 2019 Bani Rac

Racul este mai obsedat de conceptul de securitate financiară mai mult decât orice alt semn. Într-un efort de a se izola de viitoarele probleme Racii se preocupă de economii, punând deoparte mereu o anume parte din venituri. Racul ar trebui să învețe să mai trăiască și în prezent, chiar dacă asta înseamnă să mai și cheltuie.

Horoscop 2019 Bani Leu

Leilor le place să-și cheltuiască banii pe articole de lux care depășesc posibilitățile lor financiare.. Mâncare bună, îmbrăcăminte extravagantă, daruri costisitoare pentru a-și arăta puterea, toate le pun o presiune pe finanțele personale. Leul vrea să fie galant și să cheltuie cu prietenii dar uneori tinde să facă greșeli care îl costă scump.

Horoscop 2019 Bani Fecioară

În încercarea de stabilitate a acestui semn zodiacal, stă un nivel mare de stres și de muncă asiduă. Fecioarele tind să facă economii, dar uită că au nevoie și de distracții sau plăceri nevinovate care să le scoată din rutina zilnică.

Horoscop 2019 Bani Balanța

Balanța iubește luxul și obiectele scumpe, motiv pentru care, deseori face achiziții pe care nu și le permite. Balanțele trebuie să învețe să își poată limita cheltuielile la strictul necesar, fără a fi nevoiți să se împrumute. Știu cum să păstreze mereu aparențele, chiar dacă nu se simt confortabil la nivel financiar.

Horoscop 2019 Bani Scorpion

Scorpionii știu să câștige bani, de multe ori însă cheltuie intr-un ritm amețitor. Nu știu să accepte cadouri și nu cer niciodată ajutor de la nimeni. Uneori, un dar este doar o modalitate de a exprimă dragostea și Scorpionul trebuie să învețe cum să nu respingă daruri de la alții.

Horoscop 2019 Bani Săgetător

Pentru a-și rezolva problemele financiare Săgetătorul trebuie să își analizeze realist veniturile și obiceiurile de cheltuieli. Atunci când își stăpânește cheltuielile intempestive, Săgetătorul va fi mai în măsură să își păstreze economiile sub control.

Horoscop 2019 Bani Capricorn

Capricornul este performant la calcularea bugetelor, valorifica fiecare monedă, stie cum este cheltuită și cum a fost câștigată. Dacă Capricornul merge prea departe cu obsesia pentru bani, preocuparea poate deveni atât de obsesivă încât uită să se distreze. Trebuie să aibă încredere în faptul că gestionând corect finanțele, își pot permite și momente de relaxare financiară

Horoscop 2019 Bani Vărsător

Vărsătorul are credință că în cele din urmă totul se va termină cu bine. Dar acest optimism despre viitor poate însemna că uneori estimează eronat investițiile și riscă periculos pierzând totul într-un final. Nu știu să își exploateze potențialul, se bazează prea mult pe previziuni și nu calculează riscurile în mod realist.

Horoscop 2019 Bani Pești

Problema cea mai mare a Peștilor este că ei ignoră importantă banilor și a echilibrului financiar. Peștii trăiesc într-un univers unde banii nu contează, nu au simțul măsurii atunci când e vorba de cheltuieli și mereu se trezesc inglodati în datorii.  Trebuie însă să învețe că pragatismul este important pentru a avea un echilibru financiar.

sursa: cespunastrele.ro

sursa foto: cespunastrele.ro