Horoscop Mariana Cojocaru pana la finalul anului 2018. Zodiile care isi schimba destinul si intra in Noul An cu dreptul

Mariana Cojocaru ne prezinta previziunile complete pentru luna decembrie 2018. Zodiile care isi schimba viata total si intra in 2019 cu oprtunitati reale.

Berbec

Evenimentele importante ale lunii roiesc in jurul banilor. Mai ales sectiunea care vizeaza banii si bunurile comune cu altii, mostenirile, partajele, castigurile obtinute din colaborari se vor imbunatati intr-un anume fel.

Pe de alta parte fii atent la variantele noi de obtinere a unor venituri sau unor bunuri. Incet, sigur si discret se contureaza alte surse materiale, utilizabile pe termen lung. Dupa 10 ale lunii, gandirea si comunicarea se vor limpezi mult.

Filozofia de viata abordata pana acum necesita modificari si, vrei, nu vrei, perspectiva ta asupra lumii si vietii in general va fi cu totul alta.

Planuri de calatorii indeparate, de studii, discutii cu oameni eruditi, participare la seminarii, conferinte pe teme spirituale.

Relatiile cu sefii se tensioneaza. De acum incolo acorda atentie sporita imaginii tale pubice si locului pe care il ocupi in cadrul unui colectiv de munca.

Taur

Multa forfota in segmentul partenerial. Discutii cu partenerul de viata, cu cei de afaceri sau in cadrul unor colaborari vechi.

Se contureaza schimbari majore si definitive in relatiile parteneriale, inclusiv aparitia unor colaborari noi. Se incheie o etapa, se deschide o alta.

Renunta la ceea ce este perimat si orienteaza-te rapid spre noi orizonturi. Segmentul financiar se imbunatateste, mai ales sectiunea bani si bunuri comune cu altii.

Totusi mai sunt restrictii, ceea ce inseamna ca este nevoie in continuare de prudenta si de evitarea acumularii datoriilor pe termen lung.

Pe de alta parte, gandirea si comunicarea vor intra intr-un con de umbra. Calatoriile devin vulnerabile, bine fiind sa pleci la drum numai cu un scop precis si in conditii de siguranta. Relatiile cu prietenii se amelioreaza, astfel ca poti discuta fara rezerve cu acestia.

Gemeni

Ai multe de facut la locul de munca, dar si acasa in plan personal, activitatile domestice de rutina isi asteapta randul. Selcteaza prioritatile si dozeaza-ti eforturile! Ai spor, elan, planuri marete de a rezolva multe si marunte, dar nu forta nota.

Esti apreciat si sustinut de catre colegi, insa unii pot profita de bunavointa ta. Ambientul din sfera profesionala este unul in schimbare. Sunt sanse chiar sa-ti gasesti un job nou, mult mai bine platit si cu conditii exceptionale de munca.

Totul este sa fii deschis la schimbari si sa vizualizezi clar ce anume vrei. Sanatatea este un alt capitol atins de razele astrelor in chip benefic.

Imbunatatirea starii generale de sanatate, abordarea unui nou stil de viata si activitate. Relatiile parteneriale se imbunatatesc vizibil dupa 10 ale lunii.

Rac

Relatiile sentimentale iti solicita atentia si eforturile. Reconfigurari ale relatiilor vechi, conturarea altora noi, discutii ample cu copiii, planuri de a avea copii.

Pe de alta parte incepe un proces lung in plan amoros, pe parcursul caruia iti vei schimba conceptiile privitoare la iubire si implicatiile ei. Ocupa-te de un hobby, organizeaza activitati recreative impreuna cu cei dragi si bucura-te de tot ce te inconjoara!

La serviciu se amelioreaza situatia, dar fii vigilent in continuare. Relatiile colegiale se imbunatatesc si iti vor fi recunoscute meritele. De asemenea, sanatatea se imbunatateste la modul general.

Vor ramane pe fundal afectiunile deja cunocute, existand sanse de a gasi remedii exceptionale utilizabile pe termen lung. Relatiile parteneriale intra intr-un con de umbra, fiind nevoie de atentie sporita.

Leu

Foarte animat devine segmentul domestic. Se contureaza schimbari in mediul de acasa, fie prin renovarea spatiului de locuit, vanzarea-achizitionarea de bunuri patrimoniale, fie prin plecarea sau sosirea unor membri ai familiei.

Discutiile vor fi ample, importante, cu efecte pe termen lung. Stabileste-ti obiective domestice si familiale clare, iar ele se vor concretiza la momentul potrivit.

Capitolul munca va capata alte dimensiuni pentru tine din a doua parte a lunii. Se recomanda prudenta, pentru ca va interveni un soi de ruptura intre tine si tot ce tine de munca si relatii colegiale.

Schimbari majore in acest sens, dar ele se vor instala discret. Acorda atentie sporita sanatatii intregului organism.

Fecioara

Atmosfera lunii este animata pentru tine de catre persoanele din anturajul apropiat. Discutii agreabile, intalniri deosebite care vor lasa o amprenta importanta asupra ta.

Este vremea sa-ti reorganizezi relatiile pe care le ai cu cei apropiati si sa te debarasezi de cei care iti pun bete in roate. Se pregatesc alti oameni sa vina in preajma ta, oameni de cu totul alta factura si utilitate pentru dezvoltarea ta personala si profesionala.

Mediul domestic si relatiile familiale se vor imbunatati vizibil dupa 10 ale lunii. Este rost de schimbari in spatiul locativ, reparatii, schimbarea locatiei in care locuiesti.

Relatiile sentimentale incep un proces de revigorare. Ceea ce nu functioneaza corect se va destrama, facandu-se loc pentru alte situatii de o mai buna calitate. Relatiile parteneriale se vor ameliora vizibil.

Balanta

Segmentul financiar incepe un proces lung de schimbare, mai ales sectiunea venituri obtinute din munca proprie. Se contureaza variante noi de castig, fie prin imbunatatirea conditiilor de munca si de aici drept rezultat, implicarea in sarcini de lucru noi, fie apare o colaborare sau un nou job.

Totodata, apare si tentatia de a cheltui sau de a te implica in investitii pe termen lung. Fii prudent si rezuma-te strict la ceea ce ai nevoie, altfel exista riscul sa ramai lefter. Gandirea si comunicarea se vor imbunatati.

La fel si relatiile cu anturajul apropiat, insa nu forta nota. Este momentul sa renunti la persoanele apropiate care ti-au inselat asteptarile.

Iti vor ramane alaturi numai oamenii seriosi sau vor aparea altii potriviti tie in etapa actuala de viata in care te afli. Acorda atentie si eforturi segmentului domestic si membrilor familiei.

Scorpion

Este o perioada foarte importanta pentru tine. Sunt sanse unice de a-ti schimba total ritmul de viata si planurile personale si profesionale.

Cunoasterea de sine reprezinta un subiect demn de luat in considerare de acum incolo. Este posibil sa fii atras de studiul disciplinelor ezoterice sau macar de a afla, de la specialisti, despre aspectele aflate dincolo de perdeaua lumii fizice inconjuratoare.

Invata, informeaza-te, asculta-ti vocea interioara si ocupa-te serios de evolutia ta pe toate palierele existentiale. Revelatiile si rezltatele concrete vor fi uimitoare si de folos pe termen lung.

Capitolul financiar se va ameliora vizibil dupa 10 decembrie, asta insemnand ca, fie se stabilizeaza sursele de venit existente din munca proprie, fie se contureaza altele prin schimbarea locului de munca. Mentalul intra intr-un con de umbra, deci fii prudent.

Sagetator

Este o perioada in care ti-ar prinde bine momente de singuratate, introspectie, meditatie interioara.

Este mai dificil sa relationezi deschis cu ceilalti, de aceea ocupa-te numai de prioritati si la nevoie, aplezeaza la cineva de incredere pentru a te ajuta cu toate indatoririle tale.

Pe de alta parte, la locul de munca exista jocuri de culise. Cumva se finalizeaza o etapa importanta si bine ar fi sa-ti revizuiesti conceptiile si atitudinea fata de munca si implicatiile ei.

Dupa 10 decembrie, stara ta generala se va imbunatati vizibil, dar nu forta nota. Energia vitala este inca fluctuanta. Ai nevoie de odihna si detasare de cotidian.

Capricorn

Relatiile cu prietenii sunt animate si foarte interesante. Oamenii din acest anturaj iti pot oferi o noua perspectiva asupra evenimentelor in care esti implicat, dar si solutii optime pentru a-ti imbunatati planurile de viata si activitate.

Cu toate acestea fii circumspect fata de unii, deoarece sub o masca binevoitoare au interese personale meschine. Evita sa-ti divulgi intentiile si opiniile fata de tot si toate.

Este vremea discretiei si a acumularii informatiilor de orice fel. Sanatatea este inca vulnerabila, deci fii vigilent si continua sa te ingrijesti corespunzator.

Ai nevoie de odihna regulata, constienta si de detasare de cotidianul tumultuos din jurul tau. Dorinta de retragere in sine este mare si ar fi bine sa tii cont de ea.

Dialoguri de taina cu oameni eruditi, aflarea unor secrete profesionale, dezvaluiri uimitoare din partea prietenilor.

Varsator

Schimbarile socio-profesionale in care esti deja angrenat se vor contura si mai bine incepand cu aceasta luna.

Discutii importante cu sefi si autoritati, participarea la reuniuni profesionale de anvergura, aprecieri din partea tuturor. Cumva se deschide o etapa noua, in care vei avea o cu totul alta imagine publica si un nou statut socio-profesional.

Important este sa fii deschis la schimbare si sa depui eforturi de a te adapta la noile modificari, care vrei, nu vrei se vor realiza, oricum.

Alege-ti cu grija vorbele, deoarece esti tentat sa ridici tonul si sa vorbesti cam mult. Calatorii indepartate, planuri in acest sens, dorinta de rafinare sufleteasca.

Lectureaza carti deosebite, participa la spectacole de teatru, muzica, film si stai de vorba cu oameni eruditi. Relatiile cu prietenii se imbunatatesc.

Pesti

O perioada in care esti animat de ganduri marete, dorinta de elevare sufleteasca si de a te apropia mai mult de cele sfinte.

Iti sunt favorizate calatoriile indepartate, studiile domeniilor spirituale si dialogurile cu oameni eruditi. Pe de alta parte, relatiile cu strainatatea se vor modifica definitiv, unele destramandu-se, altele consolidandu-se pe parcursul urmatoarelor luni.

Filozofia de viata abordata pana acum va intra intr-un amplu proces de reconfigurare, astfel ca incet, sigur si discret vei avea un alt sistem al valorilor morale si spirituale.

Fii deschis la schimbari, insa pastreaza-ti discernamantul si simtul masurii. In plan socio-profesional se imbunatatesc relatiile cu sefii si autoritatile, dar si pozitia ta socio-profesionala. La prieteni sa fii ceva mai atent de acum incolo, pentru ca se vor deteriora relatiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *