Horoscopul zilei 28 martie. O zodie primește o sumă foarte importantă de bani

BERBEC

Sunt şanse să primeşti o sumă considerabilă ca recompensă pentru un serviciu realizat. Trebuie să ai chibzuinţa, să nu te laşi furat de magia cheltuirii banilor.

TAUR

Ai ajuns la un nivel important în carieră, dar nu eşti foarte sigur ce drum să alegi. Cântărește bine lucrurile pentru a lua cea mai bună decizie.
GEMENI

Simţi că nu mai ieşi dintr-o situaţie complicată care te ţine pe loc de ceva vreme. Din fericire o persoană cu experienţa vă oferă o altă viziune asupra situaţiei.

RAC

Deciziile pe care le iei săptămâna aceasta, vor avea efecte pe termen lung, tocmai de aceea trebuie să fii foarte atent cum procedezi.

LEU

Astăzi trebuie să îţi controlezi tonul şi agresivitatea verbală, pentru că atitudinea ta poate răni unele persoane apropiate.Încercă să te temperezi.

FECIOARĂ

Te gândeşti la unele investiţii financiare de viitor, dar ai şi anumite îndoieli. Trebuie să ai suficientă răbdare pentru a înţelege ce trebuie să faci în continuare.

BALANŢA

Astăzi porneşti cu mult elan o acţiune nouă dar renunți repede din cauza unor piedici. Cel mai bine ar fi să aștepți un moment mai prielnic.

SCORPION

Ai motive de dezamăgire cu privire la mersul unor evenimente de la care ai sperat mai mult. Ai un preţ mult prea mare de plătit, faţă de rezultatele visate.

SĂGETĂTOR

În faţa ta va apărea un obstacol care te determină să renunţi să mai lupţi. Astrele îți recomandă să fii ambițios și să mergi mai departe cu optimism.

CAPRICORN

Cineva vrea să-ţi câştige încrederea şi prietenia ca apoi să profite de tine. Intenţiile sale sunt bine ascunse.Fii precaut și nu te lăsa pradă emoțiilor.

VĂRSĂTOR

Ai nişte probleme pe suflet pe care le faci să pară mai mari decât sunt. Simpla susţinere morală a unor prieteni te face să-ţi deschizi sufletul spre ei.

PEŞTI

Printr-o întâmplare fericită şi neaşteptată ţi se face dreptate într-o chestiune mai veche din care ai avut de pierdut. Norocul apare neaşteptat şi rezolvă totul.

Sursa: jurnalul.antena3.ro