HOȚI RROMI BĂTUȚI DE câțiva ROMÂNI într-o stație de autobuz. I-au călcat ÎN PICIOARE fără să mai stea la DISCUȚII! VIDEO!

0
Publicitate

Imagini halucinante într-o stație de autobuz din Timișoara. Doi hoți de buzunare au fost încolțiți de călători, care le-au dat o lecție dură.

Aceștia i-au lovit minute în șir cu pumnii și picioarele sub privirile siderate ale trecătorilor.

Nimeni nu a intervenit, doar un echipaj de poliție i-a scăpat pe cei doi hoți din mâinile românilor.

Publicitate

Totul s-a petrecut in statia lui 33 de langa Catedrala Mitropolitana. Pe imaginile filmate de un calator se vede cum cei doi tigani sunt pusi la pamant, inconjurati de niste tineri patrioti care ii lovesc cu sete cu picioarele. Nimeni nu intervine, semn ca martorii aproba ceea ce se intampla, satui sa fie pradati in mijloacele de transport in comun din Timisoara.

Acum se mai citește și:  ATENȚIONARE URGENTĂ. Comunicați ASTA tuturor celor apropiati. Hoție pe mobil care îți ia tot creditul imediat sau îți umflă factura cu zeci de milioane

Potrivit celui care a filmat imaginile primite de opiniatimisoarei.ro, hotii ar fi fost surprinsi ‘la treaba’ de nationalisti, in autobuz, iar cativa au luat atitudine. I-au dat jos si le-au tras o bataie s-o tina minte.

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiascăTine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com