Îl articula de fiecare dată când întârzia la ore, dar când i-a aflat povestea copilului a îngenuncheat în fața lui

Cazul de mai jos a devenit viral în mediul online după ce a fost postat un video cu o situație tragică a unui elev.

Un băiat de 13 ani obișnuia să întârzie zilnic la școală, iar profesorul, din dorința de a-l dezvăța de acest obicei, îi aplica zilnic o corecție fizică, mai exact, profesorul îl lovea peste mâini cu un băț de fiecare dată când întârzia.

Chiar dacă întârziatul la ore deja devenise o obișnuință, iar elevul nu putea reuși la ajungă la timp la școală, profesorul s-a gândit să îl urmărească pentru a vedea de ce întârzie mereu.

Ceea ce a aflat profesorul după ce l-a urmărit într-o zi este de-a dreptul incredibil: copilul se trezea cu noaptea în cap pentru a putea vinde ziare prin oraș.

Aceasta era singura lui șansă de a le pune părinților zilnic ceva pe masă, căci provenea dintr-o familie extrem de săracă. Cu doi părinți bolnavi, băiatul încerca să facă un ban dimineața, iar apoi să meargă la școală pentru că nu voia să renunțe.

În ziua următoare, când elevul a ajuns din nou cu întârziere la școală, copilul a intrat pe ușă și a întins mâinile pentru ca profesorul să îl lovească așa cum făcea mereu. În acel moment, profesorul a început să plângă și l-a îmbrățișat, iar apoi a povestit și celorlalți elevi despre situația foarte grea a colegului lor, dându-l ca exemplu.

VIDEO:

Nu ai cum să nu plângi! Profesorul îl lovea de fiecare dată când întârzia la ore
Totodată profesorul a făcut câteva demersuri pentru ca tânărul să primească niște bani. Acum băiatul primește o alocație lunară care îi permite să nu mai împartă ziare dimineața pentru a fi prezent la cursuri mereu și pentru a se concentra pe învățat.

Acest băiat este un exemplu pentru noi toți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *