În sfarsit e soacra! Irina Loghin isi marita fiica de 40 de ani: Cum arata Irinuca si cine este alesul ei: Cei doi sunt colegii de muncă, dar nu te-ai fi așteptat să aibă tocmai această meserie:

Cântăreața Irina Loghin, în vârstă de 79 de ani, va fi soacră mică în 2018. Fiica ei, Irinuca Cernea, se căsătorește la 40 de ani.

Atât artista, cât și soțul ei, Ion Cernea, sunt în culmea fericirii. Singura lor fiica, Irinuca, pe care mama o alintă Iris, este în toi cu pregătirile pentru nuntă. Va fi o nuntă mică deorece mirii nu își doresc să facă mare tam-tam din acest eveniment.

Irina Cernea nu a moștenit talentul muzical de la mama ei și, deși ar fi avut șanse să lucreze în showbiz, ea a ales o carieră într-un alt domeniu. Lucrează la o firmă de telefonie mobilă, iar viitorul soț este coleg cu ea.

Se pare că mireasa va îmbrăca o rochie semnată Bianca Drăgușanu, căci ea a fost văzută probând rochii albe la atelierului blondei.

”Da, este adevărat. Iris se va căsători anul acesta cu un coleg de-al ei. Evenimentul va avea loc într-un cadru restrâns, pot să spun mai mult în familie. Nu facem un secret din asta, dar nici nu aş fi vrut să se afle. Ei nu vor să facă o ştire de presă din acest eveniment al lor. Dar dacă s-a aflat… Vă spun că sunt foarte încântată de alegerea ei şi nu pot exprima în cuvinte ce simt. Nu-mi găsesc cuvintele. Mă bucur pentru ei, mă bucur să îi văd atât de fericiţi. Mi-am dorit foarte mult să o văd mireasă, nici Ciprian, fiul meu, nu este însurat… Mi se îndeplineşte un vis. Al doilea este să devin bunică. Abia aştept să am nepoţi”, a declarat Irina Loghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *