ÎNAINTE DE SOMN, MARIA A UITAT SĂ ISI ÎNCHIDĂ CAMERA WEB A LAPTOPULUI. A DOUA ZI DIMINEAȚĂ, CÂND S-A UITAT PE ÎNTREGISTRARE, A AVUT ȘOCUL VIEȚII! VEZI CE A PĂȚIT TÂNĂRA: ȚI SE POATE ÎNTÂMPLA ȘI ȚIE:

0
Publicitate

O tânără a simţit pe propria piele ce înseamnă să fii neglijentă. Şi-a lăsat webcam-ul de la laptop pornită, iar camera video a înregistrat absolut tot relateaza stirireale.biz

Indiferent că citea, învăţa sau făcea dragoste cu partenerul. Însă acest lucru nu ar reprezenta, în mod normal, o problemă.

Dar ceva incredibil s-a petrecut fără ca fata să aibă idee. Laptopul a început să se comporte ca şi cum ar fi controlat de cineva. Ulterior, tânără a constat că un bărbat o spiona de mai multă vreme.

Acum se mai citește și:  IMAGINI SOCANTE: Cum arata politistul ucis in misiune imediat dupa ce a fost injunghiat. Medicii au facut eforturi supraomenesti pentru salvarea lui (VIDEO)
Publicitate

Lucru care a reprezentat un şoc pentru domnişoara în cauză, pe numele ei Maria.

În martie 2017, bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost arestat de polițiștii din California.

Motivul: omul, un hacker, spiona o tânără prin intermediul camerei web a laptopului acestuia. Ulterior, o echipă de cineaști a realizat un scurt metraj bazat pe această temă, pentru a atrage atenția asupra pericolelor la care ne expune tehnologia.

Specialistii in securitate informatica va sfatuiesc sa lipiti ceva peste camerele video de la laptop, tableta sau smartphone.

Acum se mai citește și:  Vin ninsorile. Vezi ce amenzi riști dacă circuli fără cauciucuri de iarnă

Unul dintre cei mai importanti specialisti in securitate de la F-Secure, Mikko Hypponen, foloseste leucoplast pentru laptopul sau. Spune ca il da jos atunci cand are o videoconferinta, dupa care il pune la loc.

„Sunt platit sa fiu paranoic. La ce va asteptati?”, a declarat el.

De asemenea, fondatorul FinSpy si FinFisher, Martin Muench, foloseste hartie lipicioasa pentru a-si apara intimitatea

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

5 țigani au primit o bătaie SORĂ CU MOARTEA la ROMA de la un japonez campion la Ju Jitzu. Voiau sa-l jefuiască

Acum se mai citește și:  VESTE SOC! Cetatentii romani nu vor mai putea trece granita fara PASAPORT si devine GRATUIT din luna mai.Tine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com