Informaţiile care schimbă tot ce știam despre CORONAVIRUS! 5 copii, testați pozitiv

La nivel mondial, sunt aproape 81.000 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus și 2.800 de decese.

EXCLUSIVITATE: Tată, tu m-ai ucis . Un medic chirurg refuza sa opereze daca nu primeste 1,000 de dolari ! Cand a aflat pe cine trebuie sa salveze a încremenit

În Italia se pare că a crescut numărul oamenilor care au murit, iar ultima informaţie apărută în spaţiul public schimbă tot ceea ce ştiam despre virusul ucigaş.

Cinci copii din Italia au fost confirmați ca fiind infectați de Coronavirus.

Regiunile cele mai afectate sunt Lombardia și Veneto, dar s-au înregistrat, de asemenea, cazuri în Alto Adigio, Toscana şi Sicilia.

Un copil de 4 ani din orașul italian Codogno, situtat aproape de Milano, a fost testat pozitiv cu coronavirus, iar jurnaliștii italieni spun că acesta este în carantină și starea lui de sănătate este bună, potrivit realitatea.net

ALERTA SI IN BUCURESTI !

O alertă a fost activată în Capitală, după ce unei persoane i s-a făcut rău într-un mall.

Este vorba despre mallul Sun Plaza din Berceni. Acolo, unei persoane i s-a făcut rău și a mers la cabinetul medical din incinta complexului comercial. Persoanele răspunzătoare au alertat imediat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat un echipaj CBRN, pompieri și medici. Persoana respectivă s-ar fi întors recent în țară, dar nu se știe încă de unde.

Ar fi vorba despre o femeie ce avea simptome respiratorii și care a călătorit în regiunile afectate din Italia. Femeia a fost transportată la spitalul Matei Balș.

Citeste si: