Iubirea e un sentiment, daca nu il ingrijesti moare

0
Publicitate

Dragostea este un sentiment ciudat, un sentiment care se poate stinge daca nu e ingrijit. Toata lumea iubeste dar din pacate sunt foarte putine persoane care au o relatie stabila in ziua de astazi. Totul depinde de tine si de cum te comporti cu persoana pe care o iubesti.

Publicitate

Daca te comporti ca un porc, te asigur ca o sa o pierzi in prima saptamana. Daca te comporti  ca un gentleman, daca te comporti cu ea frumos totul o sa fie bine. Iar daca te comporti cu ea, exact ca inainte sa o cuceresti, nu o vei pierde niciodata, te asigur de asta!

Problema e in felul urmator: Inainte sa iti doresti o femeie, o apreciezi, o iubesti, o alinti si cand o ai intr-un final in viata ta, totul se strica. Pentru ca nu o mai apreciezi ca inainte. Lumea aprecieaza lucrurile atunci cand nu le are. Dar atunci cand o ai, nu o mai apreciezi si crezi ca o sa fie toata viata doar a ta, pentru ca te iubeste. Dar intr-o zi se va satura de atatea neintelegeri si certuri si o sa plece intr-un final.

Publicitate

 Ai grija sa nu te joci cu dragostea, situatia este foarte simpla, daca ranesti odata se intoarce de zece ori inapoi. Totul depinde de tine, ori iubesti cu toata inima sau nu mai iubesti deloc. De asemenea daca nu exista incredere, nu exista absolut nimic. Nu iti pierde viata cu o femeie care nu are incredere in tine, intr-o zi o sa te dezamageasca, si in cele mai multe cazuri vei fi dezamagit de persoana pe care o iubesti cel mai mult.

Iubirea este un sentiment care se poate stinge intr-o secunda. In timp ce tu o certi si ii vorbesti urat, altul o impaca. Nu iti faci timp pentru ea ? Altul ti-o fura.

Publicitate
loading...
Share.

Leave A Reply

Powered by themekiller.com