La 52 de ani, mama lui Andrei, tânărul pierit în Colectiv, trăiește miracolul care îi lasă fără cuvinte până și pe medici! Părinții și-au deschis sufletul și au vorbit despre minunea din viața lor

0
Publicitate

Se spune că Dumnezeu îți dă atât cât poți duce, iar când îți ia ceva, îți întoarce înzecit. Așa s-a întâmplat și în familia lui Andrei Bucă, arhitectul de 29 de ani mort în urma incendiului de la Colectiv.

Și-a pierdut fiul în tragedia de la Colectiv, dar la numai un an, a născut o fetiță. La 52 de ani, mama lui Andrei trăiește miracolul care îi lasă fără cuvinte până și pe medici. Familia și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai frumos lucru care li s-a întâmplat când se așteptau mai puțin.

Acum se mai citește și:  Oare cine o sa distribuie asta? Doi tineri au donat banii primiți la nuntă unei familii nevoiașe

Doar o minune a făcut ca viața celor doi părinți, atât de încercată de greutăți, să aibă din nou sens. La mai puțin de un an de la iadul de la Colectiv, mama lui Andrei a rămas însărcinată. La 52 de ani, chiar în săptămâna Paștelui, a adus pe lume o fetiță: Andreea.

Publicitate

„Este o bucurie foarte mare. Sufletul greu, dar în același timp sunt bucuroasă!”, spune femeia cu lacrimi în ochi.

Copila a reușit să umple cumva golul din sufletul părinților lăsat după moartea lui Andrei.

Acum se mai citește și:  ATENTIE PARINTI! Daca nu faceti asta o sa primiti amenzi COLOSALE! Noua Lege a vaccinării presupune amenzi

„Golul a fost atât de mare încât am căutat cu disperare să-l umplem. Și era singurul lucru care putea să umple o parte din golul lăsat de Andrei.” a declarat tatăl Andreei.

Andrei trăiește acum în inima părinților lui. Toate lucrurile lui sunt neatinse, în casa părinților din Brăila, așa cum le-a lăsat ultima dată: casca de director de producție pe șantier, două bețe de tobe, ca ultim semn că îi plăcea muzica rock, placa de skate și multe fotografii cu el.

Acum se mai citește și:  O mașină cu 236 km/h a intrat în parapeți pe A3. Șoferul a spus că i-a sunat telefonul

Sursa: stirilekanad.ro

Publicitate

some_text


Tine-ti familia si prietenii informati!

Comments

comments

Share.

Comments are closed.

error: La munca ma!!!
DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com