Las-o libera si pune-ti toata increderea in ea

0
Publicitate

Las-o libera sa faca ce vrea, sau o vei pierde. De ce suntem gelosi si interzicem anumite lucruri persoanei iubite ? Avem incredere in ea dar totusi o tinem doar pentru noi. Din prea multa protectie ajungem sa o schimbam si pe ea si pe noi insine. Esti foarte constient ca nu te va insela vreodata dar totusi ai grija ca asta sa nu se intample. Orice lucru care ar putea sa ii placa la alcineva te pune pe ganduri si aici apare interdictia.

Publicitate

Gelozia nu te ajuta la absolut nimic. Atunci cand esti gelos nu iti faci rau singur, ii faci rau si persoanei iubite, pentru ca si ea sufera la randul ei. Se spune ca daca nu esti gelos, nu o iubesti cu adevarat, gresit. Daca iubesti trebuie sa treci peste gelozie si trebuie sa ii oferi incredere, daca nu exista incredere totul e pierdut, o sa apara neintelegerile, certurile si la un moment dat, cineva va ceda si se va satura de tot.

Gelozia nu este un lucru gresit, ea poate sa fie si draguta cand este intr-o masura mica, intr-o masura prin care esti foarte dulce si nu o faci sa sufere prin gelozia ta. Este dragut sa vezi persoana iubita ca este geloasa, dar atunci cand este dulce si in limita bunului simt. Atunci cand urla la tine, te cearta si vorbeste foarte urat cu tine, deja nu mai este placut. Cand vine la tine acasa si incepe sa caute prin dulap si sa spuna: Unde este amanta? Atunci nu mai este deloc frumos, este lipsa de incredere si lucrul acesta aduce mereu cearta.

Publicitate

Daca vrei sa fie totul bine si sa nu o pierzi niciodata, ai incredere. Las-o libera si pune-ti toata increderea in ea si atunci o sa vedeti ce face cu increderea ta, are grija de tine sau o calca in picioare.

Publicitate
loading...
Share.

Leave A Reply

Powered by themekiller.com