Leșin de râs ! Educatoarea le-a spus copiilor să bată din palme. După aceasta 6 MILIOANE de oameni au îndrăgit copilul în ALBASTRU ! El îți va face ziua mai frumoasă – VIDEO

Deși copiii mici sunt …mici, aceștia niciodată nu încetează să ne uimească și să ne amuze.

În decursul unei zile un copil te poate amuza atât de mult încât devii încărcat energetic pe o săptămână înainte.

Părerea mea e că dacă vreodată Steven Spielberg va decide să filmele o comedie, cu siguranță această comedie va fi cu copii în rolurile principale, pentru că așa cum amuză copiii, nu amuză nimeni.

Iar video-ul de mai jos demonstrează absolut cele spuse.

Îl iubesc și îl ador pe acest copilaș drăguț.

Este exact ceea de ce ai nevoie după o zi grea și extenuantă de muncă.

Este imposibil să privești acest video fără a zâmbi larg.

Sunt absolut convins că învățătoarea nu a crezut niciodată că filmulețul pe care ea l-a făcut va fi privit și îndrăgit de 3,6 milioane de oameni! Acest băiețaș în maiou albastru este adorabil! Doar privește cu câtă plăcere el râde atunci când muzica încetează să cânte.

Probabil nu există pe lume mai mare bucurie pentru părinți dacât să aibă un astfel de pici acasă.

Cu siguranță el va trece prin viață cu zâmbetul pe buze.

Dacă și tu ai îndrăgit acest copil zglobiu, atunci fă share acestui video pe Facebook.

Autor text: Perfect Media

Sursa: Sara Shonfeld Musical Minds

Citeste si:

Atenție la ceapă și usturoi – Restul, depinde de tine… Nimeni nu-ți va spune asta vreodată :

„Cu câteva zile în urmă m-am trezit la ora 3 dimineața, cu un copil cu febră și năsuc mucios, rugându-mă sî îi iau temperatura și să îi dau michimente, că a răcit…

„După ce i-am dat lingurița de siropel, am luat o ceapă, am tăiat-o și am așezat-o într-un bol, exact lângă perna copilei… Peste cinci ore, mai exact la ora 8 când ne-am trezit, nu mai avea febră, doar năsuc un pic mucos, iar ceapa arăta îngrozitor – o culoare galben-verzuie și mirosea oribil…”
Studiile au demonstrat că atât ceapa, cât și usturoiul, au proprietatea de a absorbi virușii și bacteriile atunci când intră în contact cu aerul. În trecut, ceapa și usturoiul se desfăceau la masă și se mâncau direct.

În momentul în care ceapa și usturoiul sunt intră în contact cu aerul, ele încep să absoarbă din mediul înconjurător virușii și bacteriile. si bacteriile. Atunci când se consumă direct, procesul de absorbție al virușilor și bacteriilor se produce doar în interiorul corpului.

În anul 1919, când gripa a ucis peste 30 de milioane de oameni, un doctor vizita fermierii dintr-o anumită zonă, pentru a-i ajuta să combată boala. Mulţi dintre fermieri şi familiile lor o contractase şi mulţi chiar murise.
Doctorul a ajus și la un fermier unde, spre surprinderea lui, toţi membrii familiei erau sănătoşi. Când doctorul a întrebat fermierul ce face diferit de ceilalţi, soţia lui i-a spus că a pus o ceapă curăţată într-un vas, în fiecare cameră a casei (pe vremea aceea majoritatea caselor aveau doar două camere).

Medicului nu i-a venit să creadă şi a rugat-o pe soția fermierului să îi dea una din cepe pentru a o analiza la microscop. Spre surprinderea lui, a descoperit virusul gripei în ceapă. În mod categoric aceasta a absorbit
virusul, păstrând familia sănătoasă.

Morala poveştii

Cumpăraţi câteva cepe şi puneţi-le în boluri în fiecare cameră din casă. Dacă lucraţi la birou și colegii vă permit, puneţi unu sub birou sau undeva pe un raft. Încercaţi şi vă veți convinge. Noi am făcut asta anul trecut şi nimeni din birou nu s-a îmbolnăvit de gripă.

Citeste continuarea aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *