Locuri de muncă într-o țară europeană bogată. Angajații au 3.000 € salariu, primă de 7.500 €, cazare gratuită

0
Publicitate

Românii care vor să muncească în Germania, au de unde alege. Se caută infirmieri, îngrijitori pentru persoane vârstnice, electricieni, mecanici zugravi și vopsitori.

Pentru infirmieri și mecanici, salariul ajunge si la 3.000 de euro. Se oferă și prime de loialitate, iar unii angajatori oferă cazare și transport gratuite. Angajatii primesc bonificație pentru masă.

O companie din Germania caută îngrijitori pentru pesoane vârstnice. Salariul brut este de 1.744 de euro pe lună. Se oferă primă de loialitate de 1.000 de euro în cazul recunoașterii calificarii în Germania. De asemenea, se dă bonificație suplimentară pentru masă pe zi, bonus pentru munca în ture, duminica, în zilele de sărbătoare, precum și în turele de noapte.

Acum se mai citește și:  ÎN SFARSIT ! Legea a intrat în vigoare de pe 20.12.2017 ,toți românii din străinătate vor primi 500 EURO pe lună! Află ce trebuie să faci!
Publicitate

Cazarea este acoperită și organizată de firmă, la fel și diferitele călătorii necesare. Programul de lucru este flexibil. Vezi la adresa de mai jos:

ejobs.ro

Aceeași agenție caută electricieni. Salariul este de 2.124 de euro brut plus o compensatie netă lunară de 835 de euro. Se oferă asigurare tarifară, contract colectiv de muncă, plata săptămânală a avansurilor, organizarea cazării la locul de angajare, programe de lucru diverse.

Compania de recrutare Von Caprivi caută infirmieri care să muncească în sudul Germaniei. Salariul de bază este 3.000 de euro, la care se adaugă o primă de loialitate de 7.500 de euro brut. Se oferă bonus pentru munca în ture, duminica, în zilele de sărbătoare, precum și pentru turele de noapte. Se poate obţine bonificație suplimentară pentru masă pe zi, iar cazarea și deplasările sunt organizate și plătite de angajator.

Acum se mai citește și:  Nou în România. Invenție de succes, ieftină și economică. Centrala termică în sobă de teracotă pentru cei care locuiesc la sate

Se mai oferă:

– instruire continuă și calificare în interiorul organizației
– program de lucru personalizat individual
– planificare flexibilă a muncii
– contract de muncă pe perioadă nedeterminată
– asigurare tarifară

Vezi mai jos:

ejobs.ro

Sursa: anamariavasile.com

Publicitate

some_text


ARTICOLUL ZILEI

A INTRAT ÎN BAIE PESTE SOȚIA LUI ȘI S-AI INGROZIT. CE FĂCEA FEMEIATine-ti familia si prietenii informati!

Share.

Comments are closed.

DATI-NE UN LIKE!Ți-a plăcut? Poți închide aici ↗↗↗

Powered by themekiller.com