Loredana nu scapa de furia fanilor!

Loredana Groza șochează din nou! Artista a împlinit de curând 51 de ani, dar vârsta este doar un număr pentru ea, după cum pot vedea internauții pe rețelele de socializare. Recent, Loredana Groaza a șocat din nou după ce a postat câteva imagini deocheate. Nu ar fi pentru prima oară când face acest lucru, dar de această dată le-a arătat fanilor săi cât de apetisantă poate fi.

Loredana Groza șochează din nou! Artista le-a arătat tuturor cât poate fi de apetisanta

Loredana Groza șochează din nou! Artista are 51 de ani, dar se poate mândri cu un trup de invidiat, ca al unei tinere de 30 de ani. Recent, Loredana Groza a postat câteva imagini în care apare extrem de senzuală. Aflată în mașină, Lori s-a pozat într-o rochie, iar sânii voluptoși abia dacă îi mai stăteau în sutien.

Mai mult, descrierea pe care artista a pus-o la cele două imagini i-a cam încins pe internauți. „Oh, atât de cald ….”. Postarea artistei a reușit să strângă în doar câteva ore peste 12 mii de aprecieri.

Cu toatea astea, au existat și câteva comentarii răutăcioase la adresa Loredanei Groza. Unii internauți consideră că artista a exagerat cu noile ipostaze. „Penibil, pt varsta dumneavoastra! Sunteti o artista desavarsita, foarte apreciata si iubita; de ce este nevoie sa cadeti in acest penibil??!! Pastrati ceea ce sunteti cu demnitate si lasati astfel de imagine “profesioniatelor” de genu”, „Loredana dc aceste poze cu tenta sexuala???Pune frână,gata.Te cunoaște o lume intreaga,nu ai nevoie de astfel de postări”, „Ai luat-o razna pe cărare ”, au fost doar câteva dintre comentariile internauțilorm la postarea artistei.

Loredana Groza, despre operațiile estetice

Aparițiile Loredanei Groza sunt intens comentate de fiecare dată, iar mulți au pus transformarea ei pe seama operațiilor estetice. Cu toate astea, solista a negat că ar avea o intervenție chirurgicală de înfrumusețare. ”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana într-o emisiune tv.

Loredana a declarat că pune preț pe îngrijirea zilnică, pe sport, dietă, gânduri pozitive și meditație, iar toate aceste lucruri o ajută să arate atât de bine. „Cu toții ne tranformăm. O femeie trebuie să fie frumoasă acum, nu să trăim din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă. E absolut magic că sunt aici”, a mai adăugat artista care se mândrește oriunde cu trupul său de zeiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *