Lupta unui ateu împotriva unei femei creștine. Răspunsul ei te va uimi si te va face sa plangi

O femeie săracă dintr-o familie mică era foarte credincioasă. Într-o zi, când banii nu mai erau suficienți, nici măcar pentru a hrăni copiii, ea a sunat la un post de radio și a lăsat acolo un apel către Dumnezeu.

În timp ce angajații de la radio au compătimit femeia credincioasă, unul dintre ascultătorii, însă a fost foarte furios.

Acest ascultător era un ateu convins și a decis să-și satisfacă plăcerea, batjocorind femeia credincioasă. Barbatul a aflat adresa, a sunat-o pe secretară și a instruit-o să cumpere multe daruri și produse alimentare.

Astfel, secretara s-a întors la el cu cea mai bună carne, brânzeturi și dulciuri.

Imaginează-ți uimirea ei atunci când șeful i-a dat următoarea ordine:

”livrează produsele la această adresa, iar în cazul în care femeia întreabă cine a trimis alimentele să-i spui că Diavolul.”

Când secretara i-a dat femeii pachetul cu produse alimentare, ea era foarte emoționată. Femeia era atât de recunoscătoare încât lacrimile îi curgeau din ochi. Nu a încetat nici o clipă să-i mulțumească și să o binecuvânteze pe fată. Dar când femeia și-a luat rămas bun, secretara a întrebat-o:

–Nu vreți să aflați cine a trimis aceste produse?

Femeia a răspuns:

–Nu. Nu are absolut nici o importanță, pentru că atunci când Dumnezeu dă ordinul, chiar Diavolul se supune.

Apostul Petru ne invata sa discutam cu bunatate si nu cu rautate acestor oameni care nu cred in Dumnezeu.

Si mai invatam si avem chiar scris ca Dumnezeu e Creator pe cand Diavolul e creatura.

Mare si Puternic este Dumnezeu! Dumnezeu este taria mea atunci cand trec prin incercari! El este ajutorul meu si nu ma tem de nimic! Amin