Magda Vasiliu: «Românii au talent» merge înainte, cu aceleaşi dansatoare la bară şi pseudocantăreţe

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2017. Născută în Canada, Emma a devenit cunoscută şi apreciată şi în România odată cu participareala „Românii au talent“, unde a emoţionat prin optimism, tărie de caracter şi pasiunea pentru dans şi gimnastică, pasiune care a depăşit orice barieră fizică.

Magda Vasiliu, al cărei fiu a fost diagnosticat cu cancer osos şi care în prezent este tratat la o clinică din Italia, a reacționat la această veste pe pagina sa de Facebook evidențiind tăria, optimismul, luciditatea și maturitatea Emmei, dar criticând jurații și televiziunea Pro TV, semnalând că pentru această fată nimeni a a apăsat Golden Buzz-ul și că emisiunea va continua, cum pare firesc, cu ” aceleaşi dansatoare la bară şi pseudocântăreţe”.

”Emma Neagu, concurentă la «Românii au talent», a murit. Avea osteosarcom, o formă de cancer osos care a lăsat-o fără un picior şi care a dus-o pe masa de operaţie de două ori, pentru două operaţii la plămâni.

M-am uitat pe profilul ei de Facebook. Avea o maturitate pe care o au doar copiii care trec prin ce a trecut ea.

Pentru ea nu a apăsat niciunul dintre juraţi vreun Golden Buzz… Şi poate ar fi meritat. Acum e prea târziu pentru ea. Acolo unde e nici nu cred că-i mai pasă… A fost un exemplu de tărie, optimism, luciditate şi maturitate.

«Românii au talent» merge, cum de altfel e firesc, înainte… probabil cu aceleaşi dansatoare la bară şi pseudocantăreţe…“, a scris Magda Vasiliu pe pagina sa Facebook.

seudocantăreţe…“, a scris Magda Vasiliu pe pagina sa Facebook.