Magda Vasiliu: «Românii au talent» merge înainte, cu aceleaşi dansatoare la bară şi pseudocantăreţe

Emma Neagu a murit pe 7 aprilie la vârsta de 15 ani din cauza cancerului osos, boală cu care a fost diagnosticată în anul 2017. Născută în Canada, Emma a devenit cunoscută şi apreciată şi în România odată cu participareala „Românii au talent“, unde a emoţionat prin optimism, tărie de caracter şi pasiunea pentru dans şi gimnastică, pasiune care a depăşit orice barieră fizică.

Magda Vasiliu, al cărei fiu a fost diagnosticat cu cancer osos şi care în prezent este tratat la o clinică din Italia, a reacționat la această veste pe pagina sa de Facebook evidențiind tăria, optimismul, luciditatea și maturitatea Emmei, dar criticând jurații și televiziunea Pro TV, semnalând că pentru această fată nimeni a a apăsat Golden Buzz-ul și că emisiunea va continua, cum pare firesc, cu ” aceleaşi dansatoare la bară şi pseudocântăreţe”.

”Emma Neagu, concurentă la «Românii au talent», a murit. Avea osteosarcom, o formă de cancer osos care a lăsat-o fără un picior şi care a dus-o pe masa de operaţie de două ori, pentru două operaţii la plămâni.

M-am uitat pe profilul ei de Facebook. Avea o maturitate pe care o au doar copiii care trec prin ce a trecut ea.

Pentru ea nu a apăsat niciunul dintre juraţi vreun Golden Buzz… Şi poate ar fi meritat. Acum e prea târziu pentru ea. Acolo unde e nici nu cred că-i mai pasă… A fost un exemplu de tărie, optimism, luciditate şi maturitate.

«Românii au talent» merge, cum de altfel e firesc, înainte… probabil cu aceleaşi dansatoare la bară şi pseudocantăreţe…“, a scris Magda Vasiliu pe pagina sa Facebook.

seudocantăreţe…“, a scris Magda Vasiliu pe pagina sa Facebook.

Facebook Comments
Dacă vă plac articolele noastre și vreți sa vă ținem la curent cu cele mai recente noutăți, puteți seta sa primiți actualizările noastre în newsfeed-ul dvs de Facebook. Vă recomandam sa dați LIKE paginii noastre de Facebook AICI , apoi să apăsați pe Urmărește și sa selectați opțiunea 'Vezi mai întâi' , ca în poza de mai jos.